Antena Căutare

Cine are sânge-n vene? Doi canadieni au dormit în ”sicrie de lux, căptuşite cu catifea”, așezate în cripta lui Dracula de la Castelul Bran

Doi fraţi din Canada, Tami şi Robin Varma, au petrecut noaptea de Halloween în Castelul Bran, după ce au câştigat un concurs organizat de un cunoscut site internaţional specializat în rezervări turistice. Cei doi au dormit în ”sicrie de lux, căptuşite cu catifea”, amplasate în presupusa criptă a lui Dracula.

Cine are sânge-n vene? Doi canadieni au dormit în ”sicrie de lux, căptuşite cu catifea”, așezate în cripta lui Dracula de la Castelul Bran Galerie
| news.ro

Doi fraţi din Canada, Tami şi Robin Varma, au petrecut noaptea de Halloween în Castelul Bran, după ce au câştigat un concurs organizat de un cunoscut site internaţional specializat în rezervări turistice. Cei doi au dormit în ”sicrie de lux, căptuşite cu catifea”, amplasate în presupusa criptă a lui Dracula.

Castelul Bran a fost astfel închiriat pentru o noapte, pentru prima dată după anul 1948, celor doi turişti canadieni, care au câştigat o competiţie insolită organizată de Airbnb, o platformă online americană dedicată rezervărilor turistice.

Câştigătorii concursului au fost invitaţi să petreacă noaptea de Halloween în Castelul Bran, ei fiind întâmpinaţi de Dacre Stoker, un stră-strănepot al scriitorului Bram Stoker. Potrivit news.ro, platforma de rezervări turistice Airbnb le-a asigurat biletele de avion câştigătorilor acestui concurs insolit. Oaspeţii au avut permisiunea de a explora întregul castel, toate cele 57 de camere ale sale şi ”labirintul de coridoare iluminate cu felinare, ungherele înfiorătoare şi scările care scârţâie”, după bunul lor plac.

Cei doi au luat cina la castel, printre preparatele pregătite pentru ei numărându-se tocana de pui cu paprika - acelaşi preparat pe care Jonathan Harker, protagonistul romanului ”Dracula”, îl primeşte în carte, înainte ca invitaţii să meargă să doarmă în sicriele lor.

Oaspeții, rugați să nu aducă cu ei usturoi sau argint

Oaspeţii au fost rugaţi să nu aducă cu ei usturoi, nici obiecte impregnate cu miros de usturoi sau bijuterii din argint. De asemenea, invitaţii au fost rugaţi să nu plaseze niciodată obiecte în forma unor cruci şi să nu îşi facă selfie-uri în faţa oglinzilor.

Castelul Bran, amplasat în Munţii Carpaţi, la graniţa dintre Transilvania şi Ţara Românească, este o uriaşă fortăreaţă medievală. Se crede că l-a inspirat pe Bram Stoker atunci când a scris romanul ”Dracula”. Castelul Bran este asociat, de asemenea, cu Vlad Ţepeş, domnitorul valah care l-a inspirat pe romancierul britanic atunci când a creat personajul vampirului Dracula.

De ce ar face cineva asta?! Celebrul pictor Van Gogh și-a tăiat o ureche, dar abia după un secol a ieșit la iveală motiv... Doi morcovi sau doi îndrăgostiți? GALERIE FOTO cu fructe și legume care au crescut în formă de fluturași, rățuște sau ie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x