Antena Căutare

Concurs de frumusete, intr-o inchisoare din Columbia

Inchisoare El Buen Pastor din Columbia isi desemneaza, in fiecare an, cea mai frumoasa detinuta. Femeile inchise aici defileaza in rochii extravagante in cadrul unui concurs de Miss.

Chiar daca sunt condamnate pentru cime, talharii sau trafic de droguri, detinutele nu ezita sa-si etaleze frumusetea. Mai mult, la concursul de Miss organizat in El Buen Pastor, vin stilisti din exterior care se ocupa de aspectul fizic al detinutelor. Ei le coafeaza, machiaza si le ofera cele mai sexy tinute.

Intregul concurs este organizat chiar de femeile inchise. Ele voteaza noua participante, care se "duleaza", mai apoi, pe podium.

Concursul de frumusete este organizat in fiecare an, in luna septembrie, de sarbatoarea sfintei Virgen de la Mercedes, care, in cultura columbiana, este protectoarea detinutilor.

Descoperire arheologica la Iasi! Mai multe tablite ar putea reprezenta primele forme de scriere din istorie... Rusii, britanicii si americanii se intrec sa gaseasca forme de viata sub gheata din Antarctica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x