Antena Căutare

Un copil de doar doi ani din Galaţi s-a urcat singur într-un autobuz. Urmarea e FABULOASĂ!

Aventura unui copil de doar doi ani a pus pe jar un oraş întreg! Băiatul s-a urcat singur într-un autobuz din Galaţi şi a călătorit zeci de minute printre pasagerii care l-au ignorat.

Aventura unui copil de doar doi ani a pus pe jar un oraş întreg! Băiatul s-a urcat singur într-un autobuz din Galaţi şi a călătorit zeci de minute printre pasagerii care l-au ignorat.

Pare un scenariu demn de film. La ora 11 dimineaţa, la marginea oraşului Galaţi, un copil de doi ani şi jumătate traversează singur strada şi urcă într-un autobuz care tocmai părăseşte staţia. În urma lui, bona care îl scăpase din ochi cât timp făcea cumpărături sună panicată la 112.

Imediat ne-am alertat, am solicitat sprijinul şi celuilalt echipaj de jandarmi care acţiona pe raza altei secţii din municipiu şi ne-am constituit în diferite echipe astfel încât să acoperim o zonă mai mare.

Părinţii, bona, poliţiştii şi jandarmii l-au căutat zeci de minute în zona unde dispăruse. Niciunul nu ştia că băieţelul era deja în autobuz. Acolo unde ceilalţi pasageri l-au ignorat. Într-un târziu, copilul l-a anunţat pe şofer că s-a pierdut.

Copilul s-a urcat în autobuz la capăt de linie. Abia la jumătatea cursei, şoferul şi-a dat seama că băiatul este singur. Nu a putut întoarce decât la celălalt capăt al traseului.

5 locuri bântuite din București prin care treci în fiecare zi fără să știi... Clipe de GROAZĂ într-un sat! Halloweenul a ajuns la un alt nivel! Nimeni nu a avut curaj să iasă pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x