Antena Căutare

Crezi că Bucureștiul ar rezista unei bombe nucleare? Simulatorul care îți arată distrugerile masive

Te-ai întrebat vreodată ce distrugeri ar provoca o bombă nucleară detonată în București? Un simulator online estimează numărul pagubelor materiale și umane în cazul unei astfel de catastrofe.

Te-ai întrebat vreodată ce distrugeri ar provoca o bombă nucleară detonată în București? Un simulator online estimează numărul pagubelor materiale și umane în cazul unei astfel de catastrofe.

Cu toții bănuim că bombele nucleare, cele mai devastatoare arme concepute vreodată de umanitate, lasă în urmă un teren sterp, unde aproape nicio ființă nu mai poate supraviețui. Mulți cred că detonarea unei bombe nucleare înseamnă anihilarea totală și sfârșitul lumii, dar oare chiar e așa?

America absurdă: te pune să dai contul de Facebook și orice cont de pe net ca să primești viză

Dacă intri Outrider, vei vedea ce efecte poate avea o astfel de catastrofă. Site-ul îți pune la dispoziție un simulator virtual prin care poți alege orice oraș de pe planetă și să testezi detonarea unei bombe.

Lumina Sfântă, între mit și realitate: care este explicația fenomenului

Simulatorul îți oferă patru tipuri de bombe: prima e bomba atomică, folosită prima dată într-un război, adică cea de la Hiroshima – Little Boy, a doua e cea testată de nord-coreeni, a treia aparține Satelor Unite ale Americii, iar ultima e cea mai puternică bombă nucleară testată vreodată și aparține, desigur, rușilor.

Vezi aici mai multe despre simulatorul de bombe nucleare

Un ghepard a intrat în mașina lui. Momente de GROAZĂ pentru un fotograf!... TESTUL CULORILOR! Negru - misterios, verde - activ, roz - blând. Spune-mi care este culoarea ta preferată și îți voi spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x