Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Cum arată acum BRENDA din Beverly Hills. Anul trecut medicii i-au dat o veste cumplită: era bolnavă de cancer. Şocant!

Frumoasa Brenda din îndrăgitul serialul cu adolescenţi „Beverly Hills 90210" a trecut prin momente cumplite care şi-au lăsat amprenta pe chipul ei

Brenda

allstars.com

Frumoasa Brenda din îndrăgitul serialul cu adolescenţi „Beverly Hills 90210" a trecut prin momente cumplite care şi-au lăsat amprenta pe chipul ei. Acum un an, a aflat că are cancer la sân şi când a vrut să se trateze a descoperit că impresarul ei i-a furat banii. Din fericire, a scăpat de boala cumplită, dar lupta pare să o fi obosit.

Shannen Doherty avea în conturi peste 10 milioane $, locuia într-o vilă luxoasă de aproximativ 3 milioane $ în Malibu şi era măritată cu fotograful Kurt Iswarienko. Asta se întâmpla în 2011. Acum nu mai are nimic. Şi asta din cauza unui impresar care a lăsat-o în sapă de lemn şi nu i-a plătit nici asigurările medicale. În 2014, Shannen a participat la emisiunea "Dansând cu starurile".

Lupta cu boala cumplită a transformat-o pe Brenda!

Atunci i-a venit prima oară o notificare prin care era avertizată asupra conturilor ei, dar nu i-a acordat nici o importanţă.

Ea a decis să îşi dea în judecată impresarul pentru a recupera banii pierduţi. Până atunci se consolează că toţi fanii ei sunt alături de ea şi vor să o susţină. Important e că a scăpat de boala cumplită. Brenda a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Beverly Hills 90210" (1990-2000) care a avut 293 de episoade.

Recomandari