Cum arată acum Rhea Bullos, copila care și-a făcut încălțări din tifon pentru a participa la o competiție

Pentru unii sportivi, încălțările, și brandurile de la care provin, contează când vine vorba de performanță. Însă nu și pentru filipineza Rhea Bullos.

Pentru unii sportivi, încălțările, și brandurile de la care provin, contează când vine vorba de performanță. Însă nu și pentru filipineza Rhea Bullos

Instagram/ Rhea Bullos

Tânăra a obținut trei medalii de aur la sprint de 400 metri, 800 și 1500 de metri. Și nu oricum, ci purtând ”pantofi” realizați din tifon, pe care a desenat logo-ul unui brand de renume. Imaginile cu încălțările sale improvizate au făcut înconjurul lumii.

Bullos, în vârstă de 11 ani pe atunci, a făcut parte din echipa dintr-o echipă de copiii care și-au făcut propriile perechi de încălțăminte. Nu a fost un capriciu, ci nevoia i-a împins. Existau doar două perechi de încălțări de alergat, așa că s-au descurcat cum au putut.

Antrenorul Predirick Valenzuela, care a urcat pe rețele sociale imaginile cu picioarele micuței, declara că Rhea este extrem de talentată. Copila se antrena de doar o lună și a reușit să se impună în fața rivalilor.

Citește și: Un cuplu a cumpărat o casă fără să o viziteze vreodată. Ce au descoperit tinerii odată mutați acolo

El spunea, la vremea respectivă, că o pereche de pantofi de alergat ar putea face o mare diferență pentru viitorul ei sportiv.

”Să câștigi trei medalii într-o astfel e competiție este dificil, dar ea a făcut-o. Mă bucur că a câștigat. A muncit din greu pentru a se antrena. Ei obosesc îngrozitor la antrenamente doar pentru că nu au pantofi potriviți. Este visul oricărui sportiv să poarte pantofi care să-i ajute. Nu neapărat Nike, atâta timp cât au pantofi decenți pentru a putea concura.”, afirma Valenzuela.

Oamenii nu au rămas indiferenți și Rhea Bullos a primit pantofii mult doriți.

Ce mai face și cum arată acum Rhea Bullos

Micuța Rhea Bullos nu a renunțat la atletism și încă continuă să facă performanță. Acum nu mai aleargă în pantofi improvizați din tifon, ci are încălțări care o ajută.

Fizic, Rhea nu s-a schimbat mult în ultimii doi ani. Recent, pe un cont de Instagram au apărut imagini cu tânăra.

Citește și: Bebelușul cu sprâncene groase, vedetă pe Internet. Mama lui primește și laude, și acuzații. Cum arată micuțul

Ultimele știri