Cum arăta Charlie Chaplin la 27 de ani! Fotografia este unică și face deja furori pe internet!

Pe Charlie Chaplin îl știm toți din celebrele sale filme precum „City Lights”, „Marele dictator” sau „Modern Times”.

Actorul este și astăzi un simbol al cinematografiei

Pe Charlie Chaplin îl știm toți din celebrele sale filme precum „City Lights”, „Marele dictator” sau „Modern Times”.

S-a născut pe 16 aprilie 1889 la Londra și a murit de Crăciun, în 1977.

Primele filme ale lui dr Chaplin au fost făcute pentru studiourile Keystone, unde și-a dezvoltat personajul Vagabondul și a învățat foarte repede arta de a face filme. Publicul l-a văzut pe Vagabond când Chaplin avea 24 de ani, în cel de-al doilea film al carierei sale, lansat pe data de 7 februarie 1914 „Kid Auto Races at Venice” (Puștiul face curse de mașini în Veneția).

Charlie Chaplin la 27 de ani (anul 1916)

Vagabondul” a fost cunoscut ca „Charlot” în Franța și țările francofone, Italia, Spania, Portugalia,Grecia, România și Turcia, „Carlitos” în Brazilia și Argentina, și „Vagabond” în Germania.

GALERIE FOTO. Povestea ”Vagabondului” lui Charlie Chaplin. Cel mai iubit personaj din istorie a apărut dintr-o greșeală

A avut o strălucită carieră de actor și regizor, dar a fost cunoscut și datorită vieți sale extrem de controversate.

Prima oară a urcat pe scenă la vârsta de doar 10 ani. Abia în 1914 începe să își realizeze propriile filme și, un an mai târziu, se transformă într-un adevărat idol al cinematografiei mondiale.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri