Antena Căutare

Cum arată și unde se află cel mai periculos magazin din lume. Puțini sunt oamenii care au curajul să vină aici

Un magazin și-a câștigat reputația de-a fi cel mai periculos din lume. Puțini sunt cei care au curaj să ajungă șa el.

imagine cu o tejghea de lemn dintr-un magazin Galerie
Imaginile cu cel mai periculos magazin din lume au devenit virale | sursa foto: Profimedia

Recent, pe internet au apărut imagini cu cel mai periculos magazine din lume și oameni de pretutindeni s-au mirat atunci când au văzut unde se află acesta, de fapt. Puțini sunt cei care au curaj să meargă acolo, ca să își ia o răcoritoare.

Cum arată și unde se află cel mai periculos magazin din lume. Puțini sunt oamenii care au curajul să vină aici

În Parcul Național Geologic Shiniuzhai, în provincia Hunan din China, se află cel mai periculos magazin din lume. Acesta a fost construit la 120 de metri deasupra pământului, chiar pe una dintre stâncile aflate în zonă.

Citește și: Cel mai descurcăreț pescăruș! A „jefuit” un supermarket în plină zi și a scăpat nepedepsit | VIDEO

Micul magazin este făcut din lemn și are scopul de-a oferi lichide și hrană pentru alpiniștii care vin în parcul Shiniuzhai pentru a explora frumusețile zonei. Imagini cu remarcabilul loc au ajuns pe internet și au făcut senzație. Inițial acestea au apărut pe Twitter, apoi s-au viralizat și s-au răspândit și pe alte platforme.

Citește și: Cum a reușit o femeie să treacă de filtrele de securitate și să fure un pat și o canapea din Ikea fără să observe cineva

Aici, alpiniștii găsesc alimente menite să îi ajute cu nivelul de energie, pentru a-și continua drumul cu bine, arată cei de la dailystar.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că cei care sunt angajați aici refac stocul magazinului folosindu-se de un fel de cabluri asemănătoare cu tirolienele.

Citește și: Clienta unui supermarket celebru a cumpărat niște curmale. Când s-a uitat în interior nu i-a venit să creadă. Ce era în fructe

Așa cum era de așteptat, oameni din întreaga lume s-au mirat de cum arată și de unde se află cel mai periculos magazine din lume. Cu siguranță este nevoie de o doză de adrenalină și de o condiție fizică de invidiat pentru a putea ajunge aici. Totuși, pentru cei care practică apinismul și fac drumeții lungi și istovitoare, un astfel de punct menit să le ofere hidratare, gustări și tot felul de produse specifice este mai mult decât binevenit.

„Este cu adevărat incredibil”, „Wow, muncitorii se duc zilnic acolo să reface stocul?”, „Combini nevoia de o pauză cu un peisaj superb”, „Ce idee minunată”, iată doar o parte din reacțiile avute de cei care au descoperit cum arată cel mai periculos magazin din lume.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul-cartof, care are o singură cameră. Imagini din interiorul său... Un bărbat a dat alertă pe plaja din Corbu, după ce a făcut o descoperire tulburătoare. Ce au adus valurile la mal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x