Antena Căutare

Cum arată vițelul cu două capete la care cetățenii unui sat din India au început să se roage după ce s-a născut

Sute de oameni din India au început să se roage la un vițel care s-a născut cu două capete. Cetățenii cred că este un "dar de la Dumnezeu" și au făcut zeci de închinăciuni prin care au cerut animalului să pună capăt pandemiei de Covid-19.

Un vițel cu două capete s-a născut în India Galerie
Un vițel cu două capete s-a născut în India | shutterstock

Animalul cu aspect bizar s-a născut pe 21 mai într-un sat din estul Indiei, acolo unde, în doar câteva ore, vestea venirii pe lume a unei vaci cu două capete s-a aflat la peste 5.000 de oameni. Acesta are două fețe perfect formate și îmbinate, patru ochi și două guri.

Odată cu apariția noii tulpini indiene a coronavirusului, locuitorii satului Katihar, în Bihar, din India de Est, văd nașterea vițelului cu două capete drept "un dar de la Dumnezeu" care trebuie preamărit. Sute de oameni din sat s-au adunat pentru a vedea vițelul și s-au rugat animalului să sfârșească răspândirea virusului, potrivit Yahoo News UK.

Vițelul cu două capete născut în India este considerat de săteni o binecuvântare

Potrivit culturii lor, sătenii cred că este o reîncarnare a zeilor indieni Lord Vishnu sau Lord Lakshmi. Și o femeie din sat, Sanju Devi, spune că se închină vacii în fiecare zi, în încercarea de a „scăpa” de coronavirus. În prezent, vițelul nu poate bea lapte singur și este hrănit cu lapte dintr-o sticlă deoarece are două limbi.

Citește și: Un animal uriaș a intrat într-un supermarket și s-a cățărat pe rafturi și frigidere. Ce este și cum a reușit să intre

Puiul este cinstit de indieni deoarece, în anumite religii din India, vaca este un animal sacru. Nepalul și majoritatea statelor din India interzic sacrificarea bovinelor, carnea lor fiind extrem de rar de găsit în magazine. Multe texte hinduse antice și medievale promovează protecția vacilor, zeul hindus Krishna fiind adesea reprezentat împreună cu cu vacile, potrivit Express.

Animalele născute cu două capete suferă de o afecțiunea numită bicefalie. Bicefalia se formează în timpul dezvoltării embrionare, prin același proces ca și gemenii. Există multe texte în mitologia greacă care vorbesc despre animalele cu două și trei capete. Exemplele includ șerpi, tauri, rechini și creveți. Bicefalia este o apariție mai frecventă la șerpi, din cauza consangvinizării. Dar, remarcabil în ceea ce privește animalele cu această afecțiune este că cele două capete, adesea, nu cooperează între ele, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: "Creatura" cu față de om și corp de șopârlă, care i-a băgat în sperieți pe localnici. Nu le-a venit să creadă ce era de fapt

„Uneori, la animale cu două capete va exista un cap care este puțin mai dominant asupra celuilalt”, spune dr. John Kleopfer a declarat pentru abcnews.

Speranța de viață a unui mamifer născut cu două capete sau mai multe este destul de mică, fapt care nu duce la reproducerea acestuia pentru a avea urmași.

Adolescentă, filmată în timp ce își salvează cățeii din ghearele unei ursoaice flămânde. Iată clipul care a devenit vira... Motivul bizar pentru care, la altar, mirele stă în dreapta miresei. Obiceiul are rădăcini violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x