Antena Căutare

Cutia numelor, special pentru Andreea si Andrei

Nu stii ce cadou sa ii faci Andreei? Sau lui Andreei? Te asteptam cu multe idei de personalizare a cutiilor lucrate manual, precum Names Postcard Box, care este cutia numelui tau. Cum se poate? Afla citind in continuare.

Pentru artistii Le Cose Animate este foarte simplu sa creeze magie. Pentru ca printre trandafiri shabby chic, roz prafuit si bejuri delicate gasesti un nume scris de mana, intr-un stil vintage deosebit. In felul acesta cutia devine un cadou plin de visuri si amintiri, de povesti nescrise.
Names Postcard Box este o romantica incurabila, indragostita de frumos si de muzica, de pasari si de trandafiri. Are o pasiune pentru nume, ii place sa inventeze, sa caute si sa dea sens tuturor numelor care ii vin in minte.

Pentru un efect special poti sa oferi in dar cutia cu flori, creand in interiorul ei un aranjament floral. Pentru mai multe detalii si idei intra aici.

Cea mai frumoasa felina din lume are 1,8 metri inaltime si este un hibrid intre leu si tigru!... Magarii din Botswana vor primi cercei reflectorizanti pentru evitarea accidentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x