Antena Căutare

Dacă nu știai, EA e cea mai senzuală ZODIE! Dacă o ai aproape, ești un norocos!

Fără doar și poate, cea mai senzuală  zodie este Fecioara! Chiar dacă ați putea inițial să fiți neîncrezători în această predicție astrologică din cauza numelui, femeile născute la finalul lunii august și la începutul lui Septembrie sunt pasionale şi aventurose.

Fără doar și poate, cea mai senzuală zodie este Fecioara! Chiar dacă ați putea inițial să fiți neîncrezători în această predicție astrologică din cauza numelui, femeile născute la finalul lunii august și la începutul lui Septembrie sunt pasionale şi aventurose.

CITEȘTE ȘI: Zodia care l-ar putea da jos pe Lucifer de pe tron! Fără cusur în rău și limită în răutate!

În plus, acest semn zodiacal care emană senzualitate prin toți porii nu poate fi surclasată.

Într-un grup de bărbați, Fecioara îşi face întotdeauna simţită prezenţa. Este plină de energie şi atrage persoanele de sex opus ca un real magnet. Are şarm şi nu se va mulţumi niciodată cu locul doi. Când este îndrăgostită este foarte iubitoroare și caldă!

De asemenea, sunt și posesive, în sensul că țin cu dinții la ceea ce au cucerit. În plus, mare atenție, nu pot fi înșelate!

Dacă o ai prin preajmă, ești un mare norocos!

Trag banii la ei ca magnetul! Acestea sunt zodiile care dau peste noroc în luna iulie!... Ați văzut ceva mai adorabil? El este Zeus, cățelușul care arată ca o zebră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x