Antena Căutare

Dacioti pana-n Mongolia!

Trei "muschetari" romani vor zbura, calare pe o Dacie 1310, pana la Ginghis Han acasa, in cadrul unei campanii umanitare. Vor dona, la Ulan Bator, mioritica masina, urmand a se intoarce cu Transsiberianul

Sunt trei. Molo, fotograf la Jurnalul National. Jules, fost publicitar si Nicu, biciclist si actual corporatist. Ei, dimpreuna cu una bucata Dacie 1310, mioritica, vor pleca inspre patria lui Ginghis Han, in cadrul raliului umanitar Mongol Rally 2012.

Prima oara cand o masina neaosa, de-a noastra, "Zambetul lui Iliescu" cum este ea cunoscuta, va ajunge acolo si prima Dacie care participa la raliu. "Muschetarii" o vor umple, pe cat posibil, cu daruri pentru mongoli, o vor dona in Ulan Bator, capitala, si se vor intoarce cu Transsiberianul. Mai pe scurt, 15.000 de kilometri prin 15 tari.



Sunt convinsi ca "Miorita", cum a fost botezata batrana Dacie, va face fata, desi n-are nici GPS, nici macar casetofon inclus. Au dus-o la "doctor", i-au facut radiografie din bara in bara. Totul e gata! Cei care vor sa-i ajute - nu pe ei, ci pe cei de la Asociatia Beneva - Pasi catre Viata, care sprijina Sectia de Oncologie Pediatrica a Spitalului Marie Curie din Bucuresti - o pot face dupa acceseaza siteul www.freemiorita.ro.

Dacioti, drum bun!

VIDEO! A fost stabilit un nou record mondial la tinut respiratia sub apa!... FOTO&VIDEO! Eveniment astronomic inedit: Venus a tranzitat Soarele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x