Antena Căutare

Dai un ban, da' stai la cele mai ciudate hoteluri din lume!

Fie ca sunt dispuse intr-un echilibru perfect pe marginea unui vulcan sau sunt realizate din sare cristalizata, hotelurile care au uimit prin arhitectura neobisnuita pot fi un loc ideal de relaxare

BALANCING BAR, ANGLIA

Pare ca pluteste intr-un echilibru greu de inteles.A fost construit de Living Architecture, fiind ideea lui Alain de Botton, un scriitor elvetian, ce s-a facut remarcat prin lucrarea “The Architecture of Happiness”.

Se afla la marginea unei rezervatii naturale, este realizat din placi argintii cu ferestre mari, ce confera o priveliste fascinanta. De-a lungul timpului a castigat numeroase premii pentru design.

Costurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 38 de dolari de persoana.

THE MOUNTAIN RETREAT INN, CHINA

Dispunand de privelisti minunate, cu vedere la raul Yulong, hotelul a fost clasat in topurile TripAdvisor si The Telegraph.

Constructia este una “eco friendly”, cu mobilier din bambus, insa peisajul montan este cel care se face remarcat. Piscurile carstice spectaculoase, dispuse de-a lungul raului, sunt cele care atrag turistii sa se cazeze in camerele primitoare ale acestui hotel.

Costurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 60 de dolari.

ADRERE AMELLAL, EGIPT

Se afla intr-o perfecta armonie cu mediul sau saharian si permite oaspetilor sai sa experimenteze libertatea si frumusetea desertului, la o distanta de 750 de kilometri fata de Cairo.

Privati de internet, electricitate sau semnal GSM, veti aprecia rasaritul soarelui peste dunele de nisip, descoperind modul de viata al localnicilor.

Totul este construit utilizand tehnici traditionale – piatra cioplita si un amestec de noroi cu sare gema.

Costurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 500 de dolari de persoana.


VIDEO! Nici maestrii berari nu sunt capabili de asa ceva: Chinezii deschid berea cu elicopterul... Razbunarea suprema! Si-a transformat banii in lingouri de aur pe care apoi le-a aruncat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x