Căutare Live

Dezbaterea dintre Barack Obama si Mitt Romney, prilej de jocuri cu alcool

Cea de-a doua dezbatere prezidentiala dintre Barack Obama si Mitt Romney a fost transformata de americani intr-un prilej de a consuma alcool. Pe mai multe site-uri au aparut diverse jocuri care presupun ca participantii sa bea o gura de alcool de fiecare data cand candidatii pronunta anumite cuvinte, relateaza Fox News.

Hepta

Unul dintre aceste jocuri presupune sa iti alegi intai un candidat. Daca il alegi pe Obama, trebuie sa bei de fiecare data cand acesta pronunta cuvintele si expresiile „clasa mijlocie”, „nuclear” si „sa ma fac inteles”. In cazul lui Romney, trebuie sa consumi alcool daca il auzi pronuntand „somaj”, afaceri mici”, si „China”.

Pentru cei mai indrazneti, exista si jocul care cere sa bei o bere dintr-o inghititura de fiecare data cand cei doi candidati la presedintia Statelor Unite vorbesc despre programele de ajutorare a veteranilor de razboi.

Barack Obama si Mitt Romney se vor mai intalni in cadrul unei dezbateri, asa ca regulile jocurilor se mentin pana la finalul campaniei electorale.

Va pupa Ramjit! Cel mai batran tata din lume are 96 de ani!... O rockerita in varsta de sase ani este cel mai tanar DJ din lume...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri