Antena Căutare

Dezbaterea dintre Barack Obama si Mitt Romney, prilej de jocuri cu alcool

Cea de-a doua dezbatere prezidentiala dintre Barack Obama si Mitt Romney a fost transformata de americani intr-un prilej de a consuma alcool. Pe mai multe site-uri au aparut diverse jocuri care presupun ca participantii sa bea o gura de alcool de fiecare data cand candidatii pronunta anumite cuvinte, relateaza Fox News.

Dezbaterea dintre Barack Obama si Mitt Romney, prilej de jocuri cu alcool
| Hepta

Unul dintre aceste jocuri presupune sa iti alegi intai un candidat. Daca il alegi pe Obama, trebuie sa bei de fiecare data cand acesta pronunta cuvintele si expresiile „clasa mijlocie”, „nuclear” si „sa ma fac inteles”. In cazul lui Romney, trebuie sa consumi alcool daca il auzi pronuntand „somaj”, afaceri mici”, si „China”.

Pentru cei mai indrazneti, exista si jocul care cere sa bei o bere dintr-o inghititura de fiecare data cand cei doi candidati la presedintia Statelor Unite vorbesc despre programele de ajutorare a veteranilor de razboi.

Barack Obama si Mitt Romney se vor mai intalni in cadrul unei dezbateri, asa ca regulile jocurilor se mentin pana la finalul campaniei electorale.

Va pupa Ramjit! Cel mai batran tata din lume are 96 de ani!... O rockerita in varsta de sase ani este cel mai tanar DJ din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x