Căutare Live

„E un monstru, îmi sperie copiii!” Un fermier s-a bucurat că va avea un miel, dar a avut un șoc când a privit mai atent!

Un fermier a devenit mândrul posesor al unui animal ieșit din comun. Acesta valorează de zece ori mai mult decât un exemplar obișnuit.

Un fermier a devenit mândrul posesor al unui animal ieșit din comun. Acesta valorează de zece ori mai mult decât un exemplar obișnuit.

Mielul s-a născut având chipul asemănător cu cel al unui om supărat. Membrii unui circ i-au oferit fermierului o sumă incredibilă pentru animal, dar se pare că proprietarul a refuzat. Unii dintre vecini spun că biata creatură sperie copiii din sat.

În scurt timp, pozele cu inedita ființă din Rusia au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri