Antena Căutare

Eclipsă totală de LUNĂ: Urmăreşte fenomenul LIVE pe internet!

Marţi, 15 aprilie, are loc o eclipsă totală de Lună. Fenomenul va fi vizibil doar din America de Nord, America de Sud şi Oceanul Pacific. Cu toate acestea, eclipsa poate fi urmărita LIVE, pe internet!

Marţi, 15 aprilie, are loc o eclipsă totală de Lună. Fenomenul va fi vizibil doar din America de Nord, America de Sud şi Oceanul Pacific. Cu toate acestea, eclipsa poate fi urmărită LIVE, pe internet!

Eclipsa de Lună va începe la ora 08:00, ora României (05:00 GMT) şi va fi transmisă în direct pe internet de către NASA.

VEZI AICI FENOMENUL LIVE!

Astronomii au numit fenomenul de astăzi "Luna sângerie", deoarece astrul trece, în timpul eclipsei, prin umbra Pământului, care are culoarea roşiatică.

În următoarele 18 luni, vor mai avea loc alte trei eclipse totale de Lună: pe 8 octombrie 2014, pe 4 aprilie 2015 şi pe 28 septembrie 2015. Ultima va fi vizibilă şi din România.

Berbecii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare: Amalia ne spune horoscopul zilei!... Google va oferi acces la internet în toată lumea, cu ajutorul dronelor...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x