Antena Căutare

Ei sunt tripleții care s-au născut la diferență de 7 ani și sunt identici. Cum a fost posibil și cum arată

Doi părinți au dezvăluit faptul că tripleții lor s-au născut la diferență de șapte ani și totuși, copiii sunt identici și au o legătură aparte.

helen baker dupa ce a nascut, alaturi de doi dintre tripleti Galerie
O mamă a născut tripleți la diferență de șapte ani și copiii arată identic | sursa foto: Profimedia

Oricât de greu ar părea de crezut, Helen și Oliver Baker sunt doi părinți care se pot lăuda cu faptul că au tripleți născuți la diferență de șapte ani. Cei doi au trecut prin zece proceduri de fertilizare in vitro și au ajuns chiar să își vândă casa pentru a putea achita costurile de 17.500 de lire sterline, în dorința lor de-a deveni părinți.

Cum a fost posibil ca niște tripleți să se nască la diferență de șapte ani și să fie identici

Primul lor copil, pe nume Hugo, a fost conceput în cea de-a noua procedură de fertilizare in vitro și a venit pe lume în februarie 2011, având la naștere o greutate de 3,2 kilograme. Fostul fotomodel Helen și partenerul său de viață, Oliver, de meserie electrician, au decis să păstreze embrionii nefolosiți pentru momentul în care vor ajunge să își dorească o familie mai mare. Apoi, în 2018, femeia i-a adus pe lume pe Monty și pe Coco.

Deși s-au născut la șapte ani diferență de Hugo, frații sunt considerați tripleți, fiindcă au fost concepuți simultan, în cadrul ultimei proceduri de fertilizare in vitro la care a fost supusă femeia. În plus, aceștia sunt identici din punct de vedere al aspectului fizic.

Citește și: A adus pe lume trei copii, o pereche de tripleți și urmează să nască gemeni. Ea e mama eroină la 27 de ani: ”Sunt entuziasmată să am o familie mare!”

Au trecut trei ani de când familia se poate mândri că are trei copii și Helen, mama acestora, dezvăluie faptul că, deși s-au născut la o diferență destul de mare de timp unul de ceilalți, aceștia se comportă ca niște tripleți în adevăratul sens al cuvântului.

helen baker insarcinata

Helen Baker este astăzi uimită de tripleții săi

„Oamenii spun că există o legătură puternică între gemeni și tripleți. Chiar dacă Hugo are o vârstă diferită de frații săi, cei trei se înțeleg de minune și sunt foarte apropiați. Uneori și completează frazele unul celuilalt. Dacă Hugi vrea să își ia un măr, va veni înapoi cu trei, ca să aibă și frații săi. Mereu vreau să fie de ajutor. Dacă unul din frații mai mici se lovește, îl va striga pe fratele mai mare mai repede decât pe mine. Hugo și Monty seamănă izbitor de mult. Mulți oameni îmi spun că îl văd pe Hugo atunci când se uită la Monty și că e ca și când l-aș avea din nou pe acesta, la vârstă mică. Are aceleași pasiuni ca fratele mai mare. Uneori mă simt de parcă am intrat într-o mașină a timpului și retrăiesc aceleași lucruri”, a dezvăluit Helen, potrivit celor de la The Sun.

Chiar dacă au trecut prin numeroase eforturi și momente dificile pentru a avea trei copii, cei doi părinți sunt astăzi extrem de fericiți și împliniți și consideră că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Mai mult decât atât, aceștia se mândresc din plin cu faptul că au tripleți născuți la șapte ani diferență unul de ceilalți, un lucru destul de rar în întreaga lume.

Bărbatul de 36 ani care refuză să se întâlnească cu femei mai tinere de 60 de ani. De ce nu vrea să aibă partenere de vâ... Au instalat echipament video în camera copiilor, iar ce au observat într-o noapte i-a lăsat fără cuvinte. Ce apare lângă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x