Antena Căutare

El este bărbatul care vrea să aibă cea mai îngustă talie și cel mai bombat posterior din lume. Cum arăta înainte de operații

Mateo Blanco a suferit 25 de operații și a cheltuit peste 250.000 de dolari pentru a avea un posterior bombat și o talie de viespe. Aventura lui a început în urmă cu câțiva ani, când locuia în Los Angeles.

colaj de imagini cu mateo blanco barbatul care si-a facut 25 de operatii Galerie
Mateo Blanco a suferit 25 de operații și a cheltuit peste 250.000 de dolari pentru a avea un posterior bombat și o talie de viespe. Aventura lui a început în urmă cu câțiva ani, când locuia în Los Angeles. | Profimediaimages.ro

Obsesia pentru chirurgia plastică a început la vârsta de 18 ani. Imediat ce a devenit major, el a mers la cabinetul medicului său pentru a vorbi despre cum își dorea să arate.

Nu se simțea nesigur și nici nu era nemulțumit de aspectul lui fizic, doar voia să atragă atenția tuturor. Atunci și-a mărit buzele și ulterior au urmat mai multe intervenții. În timp și-a dat seama că adoră să aibă un ”aspect exagerat”.

Citește și: Lumânarea: ce semnifică dacă o visezi aprinsă sau stinsă. Mesajele transmise în timpul somnului

El este bărbatul care vrea să aibă cea mai îngustă talie și cel mai bombat posterior din lume. Cum arăta înainte de operații

În cadrul emisiunii 'Botched' sezonul 8, Mateo Blanco a vizitat clinica și le-a spus medicilor că ”adoră aspectul exagerat”. Spera ca medicii să-i poată micșora și mai mult talia, astfel încât posteriorul să pară mai exagerat.

Bărbatul vrea să-și folosească atuurile fizice pentru a câștiga bani din mediul online. El are cont pe o platforma pentru adulți, de unde încasează 10.000 de dolari lunar pentru conținutul postat.

De asemenea, Mateo are și un cont pe Youtube, pe care l-a deschis după al doilea BBL. În aventura sa, vrea ca doctorii să-l transforme în ceva ireal, cu o talie exagerat de mică și crede că visul său e posibil.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat

Între timp, el și-a făcut un lifting de sprâncene, și-a mărit pomeții, a apelat la un lifting facial, și-a operat nasul, bărbia, pieptul și abdomenul.

Din decembrie 2021, a suferit 3 operații de lifting brazilian de fese I s-au rupt coastele când s-a lucrat la abdomen și speră să renunțe de tot la ele, la un moment dat.

Mai mult, Mateo plănuiește să-și perfecționeze linia părului și să facă un alt lifting. Până acum a cheltuit 250.000 de dolari pentru a arăta așa.

Înainte de transformarea controversată, tânărul avea un aspect obișnuit. Se tundea scurt și singurul artificiu la care apela era stilizarea sprâncenelor. Iată cum arăta înainte de operații:

Citește și: Povestea de iubire care a devenit virală. La 28 de ani, iubește un bărbat de 70: „Habar nu aveam cum arată”

Lumânarea: ce semnifică dacă o visezi aprinsă sau stinsă. Mesajele transmise în timpul somnului... „Eu nu omor ființe vii.” Ce a refuzat să facă o mamă vegană pentru fiica ei. Mulți consideră că e un abuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x