Antena Căutare

Erika Ervin pare o femeie cu o înălțime obișnuită, dar totul se schimbă când apar în preajmă alte persoane. Cât măsoară tânăra

Erika Ervin, originară din Turlock, este cunoscută pentru rolul său din ”American Horror Story”, însă cariera de model este cea care a adus-o în atenția tuturor.

colaj de imagini cu erika ervin, o fetita si un barbat Galerie
Erika Ervin, originară din Turlock, este cunoscută pentru rolul său din ”American Horror Story”, însă cariera de model este cea care a adus-o în atenția tuturor | Profimediaimages.ro

Erika deține recordul pentru cel mai înalt model profesionist din lume și notorietatea pe care i-a adus-o jobul a ajutat-o să se deschisă și să vorbească despre bullying-ul primit de-a lungul anilor.

„Am fost agresată foarte mult în Turlock. Nu i-am întâlnit pe niciunul dintre bătăușii mei, care sunt cu adevărat mici acum (n.r. la înălțime). Iubesc zona Turlock. Este un loc minunat. Iubesc cultura; îmi lipsește. Mi-aș fi dorit să fiu acceptată de ceilalți cât am crescut acolo.”, a povestit Erika pentru Modbee.

Ce înălțime are Erika Ervin

Erika măsoare 2.02 metri și este transgender. De-a lungul drumului său, s-a confruntat cu multă violență. A locuit în Turlock până la vârsta adolescenței. La 14 ani, era deja foarte înaltă și se mutase în altă zonă pentru a-și continua studiile. Până atunci, însă, a îndurat mari suferințe.

Citește și: O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”

Cu greu s-a integrat în colectiv, căci spune ea, oamenii nu erau atunci pregătiți să accepte pe cineva care era diferit. Cu atât mai puțin pe cei cu o identitate de gen diferită, așa cum era Erika.

„Când am părăsit Turlock, în 1984, am lăsat în urmă o zonă care trăia încă într-o epoca îndepărtată, un pic strictă în privința valorilor. Și nu aș putea locui aici. A fost multă violență și multă frică. Așa că a trebuit să scap pentru a deveni eu însumi”, a spus ea.

Familia lui Ervin, care de atunci și-a schimbat numele și a devenit transgender, încă locuiește în Turlock. Cu excepția unui frate mai mic, cu care este are o relație foarte apropiată, modelul nu ține legătura cu celelalte rude.

Citește și: Tyler Jade era bătaia de joc a colegilor de școală pentru că avea un look special, dar acum toți o admiră. Cum s-a transformat

Ce este o persoană transgen

Există trei identități de gen: cisgen, transgen și non-binar. Persoanele transgen sunt persoane perfect funcționale în orice societate de tip organizațional occidental sau non-occidental în ciuda faptului că au parte de cea mai înaltă discriminare dintre toate grupurile supuse discriminării în societatea omenească, în special observat la organizațiile sociale de tip occidental.

Citește și: David Ferrugio, un agent imobiliar, s-a pozat gol în camerele vilei pe care vrea să o vândă și pozele au făcut înconjurul netului

Se estimează că 0,2-3,5% din populația globului e născută transgen sau se identifică ca transgen sau non-binar. Sexul, orientarea sexuală sau genul sunt noțiuni distincte. Persoanele transgen sunt parte a comunității LGBTQIA+, conform Wikipedia.

O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”... Au uitat să închidă ușa și au rămas îngroziți de ce intrase în casă. Ce au găsit prin toată locuința...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x