Antena Căutare

Facebook a păcălit sute de mii de oameni cu acest clip video! Toată lumea a crezut că vede minunea, dar a fost vorba despre un fals!

Sute de mii de oameni s-au uitat miercuri la un clip video pe Facebook. Deși s-a crezut că este vorba despre un live, materialul ar fi fost unul fals!

Sute de mii de oameni s-au uitat miercuri la un clip video pe Facebook. Deși s-a crezut că este vorba despre un live, materialul ar fi fost unul fals!

O transmisiune live pe Facebook a unei misiuni extravehiculare desfășurate de astronauți de pe Stația Spațială Internațională (ISS), a devenit, miercuri, virală dar s-a dovedit a fi un fals, imaginile fiind un montaj de secvențe din misiunile anterioare pe ISS.

Un purtător de cuvânt al NASA a dezmințit că ar fi existat miercuri vreo misiune extravehiculară în desfășurare care ar fi putut fi transmisă live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Presupusa transmisiune live de pe ISS a fost preluată de mai multe site-uri și portaluri media, printre care, UNILAD, Viral USA și INTERESTINATE, acumulând un număr uriaș de vizualizări și like-uri.

Pe pagina de Facebook a Viral USA, transmisiunea a continuat timp de peste 3 ore și a strâns peste 2 milioane de like-uri, 400.000 de share-uri și 280.000 de vizualizări.

NASA anunță de fiecare dată când urmează să transmită activități extravehiculare de pe ISS, iar reprezentanții agenției au infirmat că miercuri ar fi avut loc o astfel de misiune, arată Agerpres.

Un vânzător a înnebunit femeile din întreaga lume! A hipnotizat toți trecătorii cu ochii săi!... Un tunel din România adăpostește 365 de sfinți, câte unul pentru fiecare zi! O candelă este mutată în fața fiecărei icoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x