Antena Căutare

Farsa incredibila: O americanca "gusta" o tableta, pacalita ca este noul iPhone, cu aroma de ciocolata

Apple a lansat atat de multe modele de iPhone si de tablete, incat unii americani le deosebesc cu greu. Pe asta a mizat si un prezentator TV din SUA, care a pus la cale o farsa in care un iPad Mini le era prezentat trecatorilor drept cel mai nou smartphone produs de compania americana.

„S vine de la taci din gura si sa-ne banii”, a glumit prezentatorul Jimmy Kimmel, despre noul iPhone 5S. Vedeta de televiziune s-a gandit sa testeze atentia si cunostintele din tehnologie ale americanilor. A abordat mai multi trecatori, in Los Angeles, si le-a prezentat un iPad Mini ca fiind noul smartphone Apple.

Cei mai multi i-au picat in plasa si nu si-au dat seama ca tin in mana o tableta. Mai mult, unii chiar au apreciat imbunatatirile aduse telefonului si au dus tableta la ureche, chiar daca era nefiresc de mare pentru un smartphone.

Cea mai amuzanta a fost o tanara care a crezut ca gadget-ul are si trei variante de gust: vanilie, ciocolata si capsune. Nu s-a lasat pana nu a lins presupusul telefon.

Foto: YouTube

FOTO! Nu aveti chef sa va machiati? Purtati "Uniface", ultima inventie a chinezilor... Horoscopul sanatatii, cu Anca Martin: "Gemenii si Sagetatorii trebuie sa aiba grija"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x