Antena Căutare

Femeia care a decis să nu o invite pe mama ei la nuntă. Care a fost motivul care a determinat-o să recurgă la acest gest

O femeie care își planifica nunta a decis să nu o mai invite pe mama ei la eveniment din cauza unui gest pe care aceasta îl făcuse față de viitorul său ginere.

barbat in scaun cu rotile care tine un cadou in brate
O femeie care își planifica nunta a decis să nu o mai invite pe mama ei la eveniment din cauza unui gest pe care aceasta îl făcuse față de viitorul său ginere. | Shutterstock

Atunci când își planifică nunțile, viitoarele mirese devin, de regulă, extrem de stresate și vor ca totul să iasă perfect. Tocmai de aceea, ele își doresc ca rudele și apropiații să le ajute la organizarea evenimentului și să nu le pună bețe în roate.

Din nefericire, nu a fost și cazul unei viitoare mirese care a dezvăluit pe contul ei de Reddit că mama ei i-a oferit un cadou nepotrivit viitorului ei ginere. Bărbatul se afla imobilizat în scaun rulant și urma să se căsătorească cu fiica femeii. Viitoarea lui soacră a crezut că un cadou potrivit pentru tânăr ar fi o pereche de încălțări sport de alergat, potrivit The Sun.

Gestul nepotrivit pe care o soacră l-a făcut față de ginerele ei

“I-am zis că e o umilință cumplită pentru că ea încerca să râdă de dizabilitatea lui”, a povestit viitoarea mireasă.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră în casa unei femei. Nora a descoperit totul: „I-am interzis să mai vină la noi în casă”

Atunci când a aflat ce s-a întâmplat, viitoarea mireasă s-a supărat foarte tare și a decis că nu își mai dorește ca mama ei să fie prezentă la cel mai important eveniment din viața ei. Mama soacră a spus că acel cadou a fost doar o glumă și că ea e optimistă și speră ca viitorul ei ginere să poată folosi adidașii de alergat într-o bună zi.

Tânăra a povestit că și-a cunoscut soțul la o întrunire a persoanelor dintr-un grup de terapie. După ce au stat la povești, femeia a aflat că viitorul ei soț a ajuns într-un scaun cu rotile din cauza unui accident de mașină. De asemenea, în acel accident de mașină tânărul își pierduse mama.

Cum s-au cunoscut cei doi tineri care urmau să se căsătorească

Femeia s-a îndrăgostit iremediabil de acest bărbat, în ciuda faptului că el afla într-un scaun rulant. Pentru ea nu a contat acest lucru, ci a fost mult mai important faptul că era un om bun la suflet și extrem de generos.

Citește și: Când soțul a răcit, o femeie l-a dus acasă la soacră și mulți au criticat-o. Când au aflat detaliile, toți i-au dat dreptate

Se pare că acest cadou nepotrivit nu ar fi fost prima abatere a mamei femeii și viitoarea soacră a încercat în repetate rânduri să râdă de dizabilitățile viitorului ei ginere.

“A continuat să facă glume despre el și să îl tachineze. Ea spunea că el e responsabil pentru accidentul care l-a lăsat imobilizat într-un scaun cu rotile”, a povestit femeia.

Bărbatul a început să plângă și chiar dacă viitoarea lui soacră și-a cerut iertare pentru că a fost răutăcioasă, relația lor nu a mai fost la fel. Pentru a nu risca să se despartă de bărbatul pe care îl iubește, tânăra a decis să nu o mai invite pe mama ei la nuntă.

O femeie tușea și a crezut că e răcită, așa că a mers la spital. Medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat viața complet... Femeia care a cheltuit o avere pe o reîntinerire facială, dar a fost dezamăgită. Cum arată după intervenția estetică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x