Antena Căutare

Cazul MACABRU pe care mulți l-au vrut uitat! Povestea TERIFIANTĂ a femeii care s-a trezit din morți. A fost îndesată înapoi în sicriul prea mic pentru ea

Numele Alice Blunden încă mai provoacă fiori celor care îi știu povestea. Această femeie a șocat pe toată lumea după ce „s-a trezit din morți”, ieșind însângerată și învinețită din sicriul care era prea mic pentru ea. În loc să primească îngrijiri medicale, ea a fost băgată înapoi în mormânt.

Numele Alice Blunden încă mai provoacă fiori reci pe spinările celor care îi știu povestea. Această femeie a șocat pe toată lumea după ce „s-a trezit din morți”, ieșind însângerată și învinețită din sicriul care era prea mic pentru ea. În loc să primească îngrijiri medicale, ea a fost băgată înapoi în mormânt.

Această poveste macabră s-a petrecut în cimitirul South View din orașul englez Basingstoke, la scurt timp după încheierea domniei reginei Elizabeth I.

Alice Blunden era căsătorită cu un negustor de malț și avea un trai confortabil. Descrisă drept o femeie distinsă, dar cu o circumferință considerabilă, ea a avut ghinionul ca într-o zi din anul 1674 să consume prea mult ceai de mac, cu efecte narcotice. Astfel, Alice a intrat în comă, iar când familia a chemat un medic, acesta a declarat-o decedată, deoarece nu i-a detectat respirația plasându-I o oglindă sub nări.

Deși soțul ei era într-o călătorie de afaceri și voia ca înmormântarea să fie amânată până la întoarcerea sa, familia lui Alice Blunden, grăbită de doctor, a decis să o înhumeze imediat.

Nimeni nu ar fi știut că Alice era încă în viață în timpul propriei ei înmormântări. Este posibil ca familia ei, îngrijorată de greutatea mare a lui Alice, să își fi dorit să o îngroape cât mai repede, înainte ca trupul ei să intre în procesul de putrefacție.

În acele zile, tehnicile de îmbălsămare nu erau la îndemnâna rudelor decedatei. Căldura, alături de faptul că trupurile oamenilor obezi se degradează mult mai repede decât cele ale persoanelor cu greutate normal, însemnau că era în interesul tuturor ca Blunden să fie înmormântată cât mai repede.

Familia ei a ales un sicriu gata făcut și nu a așteptat unul făcut la comandă, pe măsura lui Alice. Trupul ei a fost îndesat de-a dreptul în sicriul prea mic pentru ea. Au fost folosite prăjini pentru a forța închiderea sicriului.

Însă, acest sicriu nu a rămas închis pentru mult timp. La două zile după înmormântare, câțiva copii care se jucau în cimitir au fost înspăimântați când au auzit scâncetele lui Alice Blunden și strigătele eipentru ajutor, care veneau din pământ. Ei i-au povestit imediat directorului școlii lor ce s-a întâmplat, după care au fost pedepsiți de acesta, care nu i-a crezut.

A mai trecut o zi întreagă până când acest director s-a hotărât să cerceteze și a auzit el însuși strigătele lui Alice. Apoi au mai trecut câteva ore până când s-a găsit o persoană care să o dezgroape.

Când a fost eliberată din sicriu, Blunden era învinețită și plină de sânge, după ce a încercat zile la rând să se elibereze.

A fost băgată înapoi în mormânt

Deoarece a fost extrem de slăbită din cauza efortului depus, ea a leșinat. În loc să o ducă la un medic, cei prezenți au decis că de data aceasta ea a murit cu adevărat și au îngropat-o la loc.

Mai mult, un paznic a fost însărcinat să rămână lângă mormântul ei, pentru a se asigura că aceasta nu va mai ieși din pământ.

Însă, în timpul nopții a început să plouă, iar un paznic a plecat din cimitir, alegând, în schimb, să meargă la o crâșmă. De această dată, Alice le-a făcut pe plac tuturor și a murit.

Sicriul ei a fost desfăcut în dimineața următoare și s-a descoperit că Alice Blunden se trezise în timpul nopții. Avea răni pe mâini și pe față, după ce a intrat din nou în panică și a încercat să evadeze.

Un process a fost deschis de soțul lui Alice Blunden împotriva celor implicați. Însă, familia ei a fost salvată de la posibila condamnare la moarte prin spânzurare de către mediul care a declarat decesul lui Alice. Până la acel moment, testul cu oglinda nu mai dăduse greș.

O placă memorială i-a fost dedicată lui Alice Blunden de către primăria orașului Basingstoke.

Mai beată de-atât nu există! Ce face alcoolul dintr-o tânără care a întrecut orice măsură! Imaginile au făcut înconjurul... Un pensionar din Mureș a dat MAREA LOVITURĂ! Ce a găsit bărbatul în grădină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x