Antena Căutare

Femeia și-a strecurat pe furiș unghia în paharul cu băutură și s-a speriat când a văzut ce se întâmplă! A sunat imediat la poliție!

O tânără stă la bar și se bucură de atmosfera din local când, la un moment dat, coboară încet degetul în băutură și toți rămân șocați de ceea ce se întâmplă imediat după!

O tânără stă la bar și se bucură de atmosfera din local când, la un moment dat, coboară încet degetul în băutură și toți rămân șocați de ceea ce se întâmplă imediat după!

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci despre o realitate din viața de zi cu zi. O femeie își strecoară încet unghia în băutura pe care o consumă în club și deodată observă că oja de pe unghii își schimbă culoarea, marcând faptul că cineva a strecurat droguri în paharul ei.

Niște minți luminate s-au gândit că tinerele pot fi foarte vulnerabile atunci când își lasă paharul de băutură nesupravegheat și oricine poate să strecoare droguri în el.

Viral! Mesajul unei românce pentru preotul care a venit să îi sfinţească locuinţa a uimit întreaga ţară

Așa că au inventat o ojă specială ce își schimbă culoarea dacă ia contact cu o băutură în care se află substanțe halucinogene. Astfel, de la roz deschis oja devine neagră dacă atinge un lichid cu droguri.

Acum, inventatorii doresc să găsească o rețetă similară și pentru un lac de unghi, ce poate fi folosit și de bărbați.

Deocamdată oja specială nu a intrat pe piața comercială și nici nu poate fi cumpărat online, dar cu siguranță că va avea un mare succes! Vă puteți imagina ce bine o să fie atunci când poți verifica dacă te afli într-un loc sigur sau nu?

Scrisoarea de senzație a unui bărbat, după ce a aflat că fosta soție se recăsătorește! „Nu aș fi putut să cer mai mult..... Anunț fabulos! Aşa ceva nu aţi mai auzit! Un român oferă gratuit un apartament cu două camere. Care sunt condiţiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x