Căutare Live

Femeia și-a strecurat pe furiș unghia în paharul cu băutură și s-a speriat când a văzut ce se întâmplă! A sunat imediat la poliție!

O tânără stă la bar și se bucură de atmosfera din local când, la un moment dat, coboară încet degetul în băutură și toți rămân șocați de ceea ce se întâmplă imediat după!

O tânără stă la bar și se bucură de atmosfera din local când, la un moment dat, coboară încet degetul în băutură și toți rămân șocați de ceea ce se întâmplă imediat după!

Nu este vorba despre scenariul unui film, ci despre o realitate din viața de zi cu zi. O femeie își strecoară încet unghia în băutura pe care o consumă în club și deodată observă că oja de pe unghii își schimbă culoarea, marcând faptul că cineva a strecurat droguri în paharul ei.

Niște minți luminate s-au gândit că tinerele pot fi foarte vulnerabile atunci când își lasă paharul de băutură nesupravegheat și oricine poate să strecoare droguri în el.

Viral! Mesajul unei românce pentru preotul care a venit să îi sfinţească locuinţa a uimit întreaga ţară

Așa că au inventat o ojă specială ce își schimbă culoarea dacă ia contact cu o băutură în care se află substanțe halucinogene. Astfel, de la roz deschis oja devine neagră dacă atinge un lichid cu droguri.

Acum, inventatorii doresc să găsească o rețetă similară și pentru un lac de unghi, ce poate fi folosit și de bărbați.

Deocamdată oja specială nu a intrat pe piața comercială și nici nu poate fi cumpărat online, dar cu siguranță că va avea un mare succes! Vă puteți imagina ce bine o să fie atunci când poți verifica dacă te afli într-un loc sigur sau nu?

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri