Antena Căutare

Ierusalimul s-a transformat in Orasul Ghetii!

Orasul Sfant s-a transformat intr-un oras de gheata si va ramane asa cateva saptamani. In Ierusalim, se desfasoara Festivalului International al Ghetii. Asa ca turistii si localnicii au ocazia sa admire sculpturi de gheata realizate de artisti chinezi si israelieni.

Delfini, elefanti, dragoni si chiar dinozauri. Toti au fost sculptati cu multa atentie si migala de artisti iscusiti din China si Israel pentru a fi prezentati in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International al Ghetii din orasul Sfant.

"Editia de anul acesta a fost imbunatatita si a fost foarte diversificata. Am auzit o multime de comentarii, idei noi si inovatii. Este o experienta fascinanta pentru oamenii care nu au mai fost niciodata in Orasul de Gheata", a declarat primarul Ierusalimului, Nir Barkat.

Festivalul International al Ghetii din Ierusalim a atras nu doar turisti, ci si sculptori din intreaga lume, care au dorit sa-si puna si ei amprenta asupra acestei sarbatori inghetate.

"Oamenii vor vedea anul acesta cum se face gheata, cum se sculpteaza in gheata. Va fi un show pe care nu l-am avut anul trecut, realizat de artisti din China", a mai spus edilul.

Organizatorii sunt convinsi ca in aceasta perioada numarul turistilor va creste considerabil. Festivalul International al Ghetii din Ierusalim se va incheia pe 30 aprilie

OBSERVATOR SPECIAL. Cercetatorii britanici au decis: 13 iulie, cea mai ghinionista zi!... Cum se distreaza rusoaicele iarna: schiaza in costum de baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x