Antena Căutare

Fiica lui se mărita, așa că a decis să îi facă un cadou inedit și greu de uitat! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Cel mai fericit moment din viața unei tinere este atunci când se căsătorește cu alesul inimii. Un tată a reușit să-i facă fiicei sale, însă, un cadou inedit.

Cel mai fericit moment din viața unei tinere este atunci când se căsătorește cu alesul inimii. Un tată a reușit să-i facă fiicei sale, însă, un cadou inedit.

Deși tații nu afișează de obicei gesturi siropoase, un bărbat a reușit să emoționeze o lume întreagă cu ceea ce a făcut.

În clipul video se poate vedea cum tatăl recurge la un limbaj al semnelor pentru a-și exprima trăirile și ceea ce simte în momentul nunții.

Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Tatăl a pus la cale o surpriză de zile mari

Deși nu este surd, și nici fiica sa, acesta a ales să facă acest lucru pentru a fi sigur că emoțiile sale sunt transmise într-un mod unic și sugestiv.

Nu și-a văzut fiica de 77 de ani! S-a rugat într-o seară și, a doua zi, s-a întâmplat ceva copleșitor! Este o minune dumnezeiască!

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, adunând milioane de vizualizări.

Divorţul – între eliberarea femeii şi căderea ei în sărăcie! Istoria desfacerii legale a unei căsătorii... A uitat copilul în mașină, dar a refuzat să îl salveze! Motivul pentru care nu i-a lăsat pe polițiști să se apropie este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x