Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Sacrificiul

Forma nasului scoate la iveală lucruri neştiute despre personalitatea ta! Se potriveşte şi la tine?

În urma unor studii realizate de-a lungul timpului, specialiştii au ajuns la concluzia că forma nasului dezvăluie multe indicii despre personalitatea ta.

Forma nasului poate spune multe lucruri despre personalitatea ta

secretele.com

În urma unor studii realizate de-a lungul timpului, specialiştii au ajuns la concluzia că forma nasului dezvăluie multe indicii despre personalitatea ta.

Tu în ce categorie te încadrezi?

1. Nas drept

Oamenii care au acest tip de nas sunt foarte inspirati si au bune abilitati organizatorice. Cu siguranta vei avea nevoie de ei pe timp de criza, pentru ca nu intra niciodata in panica, sunt rationali si stiu foarte bine sa-si controleze emotiile, potrivit secretele.com.

2. Nas lat

Persoanele care au acest nas sunt considerate potrivite pentru a fi lideri. Nasul lor dezvaluie un caracter puternic, dar nu temperamental. Ele sunt moderate, nu impulsive in luarea deciziilor si au o mare capacitate de a interactiona cu ceilalti, avand reale abilitati de motivare.

Test simplu, dar înșelător: 92% nu se prind din prima: Care este soluția?

3. Nas trupesc

Acest nas destul de ingust la baza dezvaluie o persoana care gandeste foarte repede si actioneaza pe masura. Sunt persoane inteligente, cu reactii neasteptate si sunt extrem de atente cu cei din jur, potrivit secretele.com.

4. Nas carn

Persoanele cu acest tip de nas sunt foarte primitoare si pozitive. Le place sa experimenteze si sa exploreze lucruri noi si pot fi parteneri de incredere.

Testul care îţi spune când mori! Face furori pe Internet şi a fost încercat de mii de oameni

5. Nas curbat

Persoana cu nasul usor curbat in jos alege propriul mod de viata si nu vrea sa urmeze alte persoane. Nu solicita o aprobare de la alti oameni si este considerata a fi rebela. Nu asculta niciodata parerile altora, mentinandu-si propriile convingeri.

Sursa: secretele.com