Antena Căutare

Germania - O vulpe a furat aproape 100 de pantofi dintr-un cartier din Berlin

O vulpe a furat aproape 100 de pantofi din cartierul Zehlendorf din sud-vestul Berlinului, potrivit presei locale, scrie Deutsche Welle.

După dispariţia misterioasă a pantofilor, localnicii s-au amuzat când au aflat că hoţul s-a dovedit a fi o vulpe pasionată de modă.

Din faţa caselor au început să dispară papuci, sandale, dar şi pantofi sport, orice fel de încălţăminte, înainte ca nedoritul hoţ să fie descoperit de localnicul Christian Meyer.

Acesta a observat iniţial că pantofii săi de sport au dispărut şi a publicat un anunţ pe platforma comunităţii Nebenan.de, a preluat ziarul berlinez Tagesspiegel. După ce a scris, el a constatat că nu era singurul păgubit.

Mai târziu, Meyer a descoperit vulpea pe un teren pustiu din district şi a reuşit să o fotografieze cu o pereche de şlapi albaştri în gură.

El a găsit şi vizuina vulpii plină cu încălţămintea furată. Din păcate, acesta nu şi-a găsit pantofii de alergare, dar şi-a recuperat alte trei perechi.

Sursa: News.ro

Un californian este suspectat că a importat ilegal un mozaic antic din Siria... A primit un glonț în față, de la bărbatul pe care îl iubea. Medicii i-au dat un chip nou. Prima din țară! Ani mai târziu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x