Căutare Live

HOROSCOP DE 8 MARTIE! Care este cea mai bună mamă în funcție de zodie? Știm, vei spune: „A mea!”

Pentru fiecare dintre noi, mama e cea mai bună ființă de pe lume! Nu trebuie să ne-o spună nimeni, căci adevărul e chiar în inima noastră.

Pentru fiecare dintre noi, mama e cea mai bună ființă de pe lume! Nu trebuie să ne-o spună nimeni, căci adevărul e chiar în inima noastră. Însă, astrele au și ele un cuvânt de spus în toată această poveste!

Iată ce fel de mamă ești în funcție de zodie:

Berbec: ești genul de femeie care se bucură de statutul de mamă încă din clipa în care afli că ești însărcinată. Faci totul pentru a-l îngriji pe cel mic și îți place să te ocupi singură de creșterea și dezvoltarea lui, dar mai ales îți place să-i insufli sentimentul de independență.

Taur: uneori poți deveni o femeie dificilă, însă ești extrem de iubitoare și ai un simț matern foarte dezvoltat. Mamele Taur sunt printre cele mai protectoare și afectuoase mame dintre toate semnele zodiacale.

Gemeni: mamele din această zodie sunt printre cele mai inteligente și descurcărețe, punctul lor forte în relația cu copilul fiind comunicarea. Copilul care are o mamă Gemeni se va bucura de o copilărie plină de petreceri și socializare alături de familie și prieteni.

Rac: mamele născute sub semnul Racului sunt întotdeauna elegante și visătoare, iubesc confortul casei și preferă vacanțele alături de copii. Au un simț matern puternic și pentru ele familia va fi întotdeauna pe primul loc.

Leu: sunt mame care se mândresc peste tot cu familiile lor și din când în când au nevoie ca membrii familiei sau prietenii să le spună că fac o treabă bună. Dincolo de atitudinea lor de femei puternice, mamele Leu sunt de fapt sensibile.

Fecioară: mamele născute sub semnul Fecioarei sunt foarte atente la orice detaliu și pretențioase când vine vorba despre curățenie, ceea ce de multe ori le face să se simtă extrem de obosite. Cu toate astea, mama Fecioară se bucură de zilele când iese la o cafea cu cea mai bună prietenă sau la restaurant cu întreaga familie. Este o persoană caldă și cu o dispoziție pozitivă față de copil.

Balanță: sunt printre cele mai calme mame, ascultătoare și sunt niște adevărate experte în aplanarea conflictelor între copii. Dacă și tu ești născută în zodia Balanței, știi deja că, înainte de orice, preferi să fii cea mai bună prietenă a copilului tău. Fiind sentimentală și romantică este posibil ca uneori să te simți neglijată de soțul tău, însă știi să comunici și să obții ceea ce-ți dorești aproape de fiecare dată.

Scorpion: mamele Scorpion sunt firi sentimentale și devin cu ușurință cele mai bune prietene ale copiilor lor! Se vor descurca foarte bine atunci când cei mici devin adolescenți pentru că știu cum să le ofere încredere și cele mai bune sfaturi.

Săgetător: este una dintre cele mai bune mame pentru că știe să-l învețe pe cel mic cum să-și asume responsabilitățile, dar mai ales cum să-și dezvolte partea creativă încă de la o vârstă fragedă. O mamă Săgetător știe cât de important este pentru copilul ei să nu fie îngrădit, ci mai degrabă independent.

Capricorn: sunt firi rigide, dar când vine vorba despre creșterea și dezvoltarea copilului lor, mamele Capricorn sunt dispuse să învețe cum să fie mai bune și mai calde față de copii. Reușesc de fiecare dată să găsească o rezolvare pentru orice problemă pe care o poate avea copilul sau oricare membru al familiei.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Vărsător: au simțul umorului bine dezvoltat, iar asta va conta în educația celui mic. Sunt printre cele mai pricepute mame în a oferi sfaturi și ajutor atunci când membrii familiei au nevoie.

Pești: despre femeia Pești se spune că este născută pentru a deveni mamă. Este o fire sensibilă și comunicativă, iar în relația cu copilul ei știe că nu există niciun sacrificiu prea mare.

Tu ce zodie ești?

Sursă:totuldespremame.ro

Foto! A intrat în casă, i-a luat lucrurile de valoare, apoi i-a lăsat o scrisoare emoţionantă! Ce a scris hoţul femeii d... Un băiețel autist, în vârstă de numai opt ani, reușește să comunice cu mama sa prin Google Maps. Nu poate scoate un cuvâ...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri