Căutare Live

Horoscop erotic: Află cu ce nativ te potrivești cel mai bine în pat, pentru zodia ta

Află şi tu care este partenerul de sex perfect în funcţie de compatibilităţile între zodii!

Află şi tu care este partenerul de sex perfect în funcţie de compatibilităţile între zodii!

Berbec

Ai o personalitate plăcută care atrage mulţi bărbaţi. Dar nu toţi sunt capabili să ţină pasul cu tine în pat. Cel mai bine te înţelegi cu un Leu, care este plin de viaţă şi de idei, la fel ca tine. Lui îi place să fie centrul atenţiei, iar pe tine nu te deranjează asta, atât timp cât este atent şi la nevoile tale.
Alte zodii potrivite: Săgetător, Gemeni
De cine să te fereşti: Rac

Taur

Eşti o femeie pasională, caldă, care apreciază dragostea mai mult decât sexul. De aceea, te potriveşti cu bărbatul Rac. Este atent, înţelegător, iubitor şi pune nevoile tale pe primul plan. Împreună “construiţi” pas cu pas o relaţie sentimentală şi sexuală fericită.
Alte zodii potrivite: Taur, Peşti
De cine să te fereşti: Gemeni

Gemeni

Îţi place să explorezi, să mergi pe căi noi, să încerci mereu altceva. Din punct de vedere sexual, puţini parteneri pot ţine pasul cu tine şi cel mai indicat ar fi să încerci cu un Berbec. Nativul Berbec se plictiseşte repede, aşa că îl va cuceri plăcerea ta de a încerca mereu altceva.
Alte zodii potrivite: Săgetător, Gemeni
De cine să te fereşti: Rac

Rac

Romantică şi sentimentală, eşti o tradiţionalistă în pat şi îţi trebuie multe dovezi de iubire ca să te abandonezi complet în braţele unui bărbat. Cel mai bine te-ai potrivi cu un Peşte fiindcă şi el este la fel de romantic şi la fel de temător ca şi tine. Cine te-ar putea înţelege mai bine?
Alte zodii potrivite: Scorpion, Rac
De cine să te fereşti: Berbec

Leu

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi ai tendinţa să domini atât prietenii, cât şi partenerul de viaţă şi de sex. Numai bărbatul Gemeni, care are o personalitate la fel de puternică, îţi poate ţine piept şi te poate îmblânzi. Ai nevoie de un bărbat cu multă încredere în el ca să vă puteţi înţelege.
Alte zodii potrivite: Balanţă
De cine să te fereşti: Capricorn

Fecioară

Eşti o perfecţionistă care nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură nici în pat, nici în general. Ai nevoie de un bărbat aflat şi el în căutarea perfecţiunii, iar acesta este Capricornul. Vei fi uimită se vezi cât de pasional este, în ciuda aparenţelor, şi vei reuşi să scoţi la iveală latura lui sexy.
Alte zodii potrivite: Scorpion, Taur, Rac
De cine să te fereşti: Vărsător

Scorpion

Eşti o femeie complicată, dar carismatică, pasională şi sexy. Mulţi bărbaţi te-ar dori, dar puţini îţi pot face faţă în pat. Deşi nu pare aşa de pasional ca tine, Capricornul este singurul care poate să-ți facă față. În pat eşti sălbatică şi imprevizibilă. Chiar dacă nu pare la început, partenerul perfect pentru tine este nativul din Fecioară. Mai romantic şi mai potolit, el reuşeşte să te tempereze şi să-ţi demonstreze că poţi fi satisfăcută şi dacă faci dragoste, nu doar sex.
Alte zodii potrivite: Gemeni, Săgetător
De cine să te fereşti: Rac

Peşti

Eşti atât de romantică şi afectuoasă încât majoritatea bărbaţilor se sperie. Nimeni nu te înţelege mai bine decât un alt Peşte, la fel de sentimental ca şi tine. Se abandonează în braţele tale aşa cum tu te abandonezi în ale lui şi fiecare este mai preocupat de plăcerea celuilalt.
Alte zodii potrivite: Capricorn
De cine să te fereşti: Leu

Ce este Cerbul de Aur. Când a avut loc prima ediție și Ce istorie are... Un bărbat a filmat cum o fantomă își face apariția în parcare! Imaginile sunt șocante (VIDEO)...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x