Antena Căutare

Horoscopul lunii DECEMBRIE 2016! Balanţele NU stau bine cu dragostea, în timp ce Gemenii au nevoie de relaxare

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta, în ultima lună din an

Află ce surprize de proporţii ţi-au pregătit astrele în dragoste, carieră şi nu numai, în funcţie de zodia ta, în ultima lună din an

Berbec

Luna decembrie este luna în care agitația care te cuprinde îți afectează activitatea profesională. Așadar, nu ar strica să faci eforturi pentru a te tempera. Gândește-te de două ori înainte de a lua o decizie și nu reacționa, sub nicio formă, impulsiv.

Luna aceasta mai bine ai regretul de a nu face anumite lucruri, decât regretul că ai dat greș și răul făcut nu poate fi remediat.

Taur

Luna decembrie îl favorizează pe nativul născut în această zodie într-un mod total neașteptat. Astrele te vor susține să obții lucruri la care abia îndrăzneai să te gândești. Dacă îți vei uni puterile cu cele ale persoanelor dragi, ești pur și simplu de neînvins.

Adaptează-te în orice situație te-ai afla și lucrurile vor veni de la sine.

Gemeni

E musai ca acești native să se relaxeze și apoi să se distreze în luna decembrie a acestui an. Meriți asta după lunile grele, în care ai muncit intens.

Astrele te vor susține pentru că o meriți. Dacă apar mici probleme, nu da vina pe nimeni, karma este cea care îți dă de furcă la final de an. Tot ce poți face este să te resemnezi, să accepți lucrurile care ți se întâmplă și să mergi mai departe bineânțeles, după ce ți-ai învățat lecția.

Rac

Pentru Raci, luna decembrie va fi precum un test. Nu te teme, nu este acel gen de test pe care îl poți pica. Ambiguitatea specifică acestei perioade te va pune pe gânduri și te va provoca să ieși din zona de confort.

Tu ești cea care hotărăște ce atitudine vei avea față de ce se întâmplă. Nu te lăsa cuprinsă de gânduri și emoții negative, fii opimistă și lucrurile vor veni de la sine.

Leu

Luna decembrie va fi una plină de surprise pentru nativii din zodia Leului. Te vei lovi de situații neașteptate, dar le vei face față cu brio. Misterul te incită și curiozitatea te determină să încerci să îl elucidezi – e posibil să nu îți placă ce vei afla, însă adevărul este întotdeauna de preferat. Simți nevoia să fii liber, dar ai grijă că libertatea vine cu un preț - ești dispusă să îl plătești?

Fecioară

Luna decembrie este o lună de success pentru nativele din această zodie. Trebuie să ții cont de faptul că atitudinea optimist atrage lucruri pozitive și să încerci să mai lucrezi puțin la mentalitate. Nu bate din picior dacă lucrurile nu se întâmplă peste noapte, ci înarmează-te cu răbdare.

Balanţă

În luna decembrie, Balanţele se vor confrunta cu o situaţie oarecum dificilă. Nu e neapărat un punct negativ al vieţii lor, întrucât cu muncă susţinută, vor obţine rezultate extraordinare la final de an. Complexitatea situaţiei constă în faptul că te vei confrunta cu o uşoară instabilitate emoţională, iar ambiţia ta va spori considerabil.

Va trebui să îţi impui limite pentru a reuşi să duci la bun sfârşit proiectele curente. Oferă prioritate raţiunii în faţa raţiunii în luna decembrie, neapărat!

Scorpion

Nativii din Scorpion îşi duc la bun sfârşit toate activităţile la final de an, iar succesul depinde numai de ei, nu de circumstanţe sau alţi factori. Vei avea parte de numeroase oportunităţi şi vei avea suficiente resurse la dispoziţie pentru a implementa absolut orice plan, indiferent de direcţia sau amploarea acestuia. Cu alte cuvinte, luna decembrie este unul dintre acele momente rare în care dorinţele pot beneficia de baza solidă necesară pentru a deveni realitate.

Ar fi păcat să nu profiţi din plin de o astfel de şansă unică, dar trebuie să acorzi atenţie şi unor nuanţe pe care poate la prima vedere nu le sesizezi.

Săgetător

Pentru cei născuţi sub semnul Săgetătorului, luna decembrie va fi o perioadă volatilă, însă nu neapărat negativă. Vei avea parte de dileme fundamentale dificile. Încearcă să nu iei decizii pripite, indiferent de circumstanţe.

Capricorn

Cei născuţi în zodia Capricornului vor fi puşi în faţa unor situaţii neobişnuite şi controversate, cu o încărcătură negativă aparentă. Însă nu va fi totul atât de negru. Situaţii dintre cele mai amuzante pot avea consecinţe de o amploare considerabilă în această perioadă.

Va fi, per total, o lună pozitivă pentru tine, în care şi înfrângerile vor fi întâmpinate cu un zâmbet, nu numai din partea ta, ci şi din partea celor din jur.

Vărsător

Pentru cei născuţi în zodia Vărsătorului, decembrie va fi o lună relativ stabilă şi o etapă cu un dinamism moderat. Într-o atmosferă favorabilă, vei face bilanţul deciziilor, acţiunilor şi realizărilor din 2016. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu ai şi motive de îngrijorare.

Încearcă să te concentrezi asupra unor concluzii logice, fiindcă vei avea niscaiva bătăi de cap cu privire la sferă emoţională.

Peşti

În luna decembrie, Peştii vor primi un bonus de energie utilă pentru lărgirea orizonturilor în mod radical şi irevocabil. Un singur dezavantaj vor avea aceşti nativi: odată ce ai decis să abordezi această problemă, nu vei putea renunţa prea uşor din cauza unor factori externi şi va trebui să duci la bun sfârşit tot ce ai început.

Pe de altă parte, toate acţiunile tale din această perioadă vor avea o inerţie proprie. Multe situaţii se vor finaliza în mod pozitiv, însă vei avea parte şi de perioade în care primeşti ba una caldă, ba alta rece.

Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2016. Berbecii sunt foarte delăsători și au o problemă pe care o tot amână... TOP 3 INVENŢII ale femeilor! Ştiai că ferăstrăul circular a fost inventat de o americancă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x