Antena Căutare

Horoscopul Zilei, 01 octombrie 2017. Gemenii o ţin numai într-o petrecere

Nativii din zodiac Berbec ar trebui să aibă mare grijă la ceea ce vorbesc la nervi. Vorbele lor pot da naştere cu uşurinţă unor conflicte.

Taurii vor deborda de entuziasm şi energie. De aceea, de la vorbă la faptă va fi un singur pas, iar succesul este garantat pentru ei, astăzi.

Gemenii o ţin numai într-o petrecere. Au chef mare de distracţie şi cu aşa dispoziţie e clar că vor avea o duminică foarte agitată.

Racii vor fi dezamăgiţi de o persoană apropiată. Însă, nu ar trebui să-şi arate nemulţumirile, mai bine şi-ar vedea de drum.

Se cunoaşte că e weekend din starea de spirit a nativilor Leu. Plini de viaţă şi zâmbitori, vor rezolva tot ceea ce au în plan.

Fecioarelor le merg toate ca la carte, astăzi. Se vor bucura de o zi cu multe evenimente frumoase.

Balanţele şi-ar face un bine dacă ar recunoaşte atunci când greşesc. Încăpăţânarea lor poate strâni dispute astăzi, iar în plan financiar, spre seară e rost de bani.

Armonia va lipsi astăzi din casa nativilor Scorpion. Orgoliul exagerat le va crea probleme serioase în relaţia de cuplu.

Săgetătorii vor să se bucure de o zi liniştită. Tocmai de aceea vor fi îngăduitori cu cei din jur, iar toleranţa îi va caracteriza.

Capricornii şi glumele fac echipa perfectă astăzi. Umorul lor va fi nelipsit şi va fi salva situaţiile încordate.

Vărsătorii vor avea o zi plină de momente plăcute şi din acest motiv, vor fi mai toată timpul cu zâmbetul pe buze. E posibil ca persoana iubită să le facă o surpriză.

Şi nativii Peşti vor fi numai un zâmbet astăzi. Nimic NU va reuşi să le tulbure starea de spirit şi asta pentru că de dimineaţă vor primi o veste bună pe care o aşteptau de ceva timp.

Lucrurile pe care bărbații le urăsc în pat în funcție de zodie! Racii nu se dau în vânt după perversităţi ca-n "50 ... Ce poţi face cu un caiet, aţă şi lipici. Va ieşi o minunăţie, iar copilul tău te va iubi şi mai mult pentru un aşa cadou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x