Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 12 aprilie!

Varsatorii sunt binedispusi si isi vor pastra entuziasmul pe parcursul intregii zile, pentru ca vor inregistra multe succese, si nu doar la serviciu. Mai ghinionisti vor fi, din pacate, nativii scorpioni, care vor fi cu gandul la weekend…

Berbecii se vor bucura de o zi linistita, toate vor fi pe fagasul normal. Pe seara au sansa de a incheia un cntract important.

Taurii iau mult prea in serios anumite situatii "nevinovate" petrecute la serviciu si nu fac decat sa-si ingreuneze misiunea. N-ar trebui sa fie atat de analitici.

Gemenii se gasesc intr-o forma excelenta si acest fapt le va fi un aliat de nadejde in a pune la punct planurile pentru astazi.

Racii au astrele de partea lor in plan financiar. Banii trag la ei si acest fapt nu va putea decat sa-i entuziasmeze.

Leii stiu ce vor si nu se vor impiedica de intentiile mai putin bune ale unor colegi. Vor face abstractie de acestea si isi vor atinge scopul.

Fecioarele nu se vor incurca cand va veni vorba de munca si vor renunta la activitati extraprofesionale, pentru a se implica suta la suta in treburile de serviciu.

Balantele vor relua relatii mai vechi cu persoane care le vor ajuta in deslusirea unor intamplari complicate din plan emotional.

Scorpionii sunt deja cu mintea in weekend, insa se vor stradui sa termine macar proiectele urgente. Pe seara, o intalnire neasteptata ii va lasa muti de uimire..

Sagetatorii vor fi critici la adresa celor din jur si acest fapt ar putea da nastere unor tensiuni care sa le aduca numai neplaceri.

Capricornii dau uitarii mult prea repede amanunte importante din relatile sociale si risca sa scape din vedere lucruri care i-ar ajuta mult in demersurile profesionale.

Varsatorii vor fi binedispusi si vor starni valuri de zambete in randul celor care interactioneaza cu ei datorita umorului lor.

Pestii sunt cam distrati si cu greu vor reusi sa se adune pentru a-si face datoria la birou.

Cum vor arata peste 500 de ani marile orase ale lumii... Trei leoparzi "norosi", mandria gradinii zoologice din Nashville, Tennessee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x