Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 9 mai!

Nimic nu va sta in calea nativilor gemeni. Vor realiza tot ceea ce isi vor propune. Si raci se vor bucura de reusite, daca se vor organiza in mod corect.

Nativii din zodia berbec stau foarte bine la capitolul comunicare si vor reusi sa se puna de acord cu apropiatii asupra proiectelor de viitor.

Taurii se vor relaxa si vor pune la cale noi proiecte de afaceri. Pe seara, se pot alege si cu ceva bani.

Gemenii sunt plini de energie si vor realiza tot ceea ce isi vor propune.

Racii vor avea o zi incarcata, cu multe drumuri de facut. Insa, daca se vor organiza corect, vor rezolva toate indatoririle

Leii se vor implica in proiecte noi si, chiar daca initial le vor privi cu scepticism, le vor aduce satisfactii nebanuite.

Fecioarele stau de minune la capitolul organizare, fapt pentru care vor rezolva toate problemele de pe ordinea de zi.

Balantele nici nu vor sa auda de munca astazi, insa nu vor avea incotro si vor trebui sa puna la punct treburile urgente.

Scorpionii se vor angrena in proiecte importante si vor reusi sa fie in centrul atentiei datorita ideilor lor inspirate.

Sageatorii isi vor pune ambitia la bataie pentru a obtine un contract important. E bine sa stie ca vor exista persoane care sa le puna bete-n roate.

Capricornii vor avea parte de evenimente surprinzatoare in plan profesional si e absolut necesar sa-si tina nervii in frau si sa trateze totul cu calm.

Varsatorii vor fi cu zambetul la purtator, au un chef de viata molipsitor si, in plus, se vor bucura de reusite pe toata linia.

Pestii nu prea stiu de gluma, vor fi acele persoane astazi care nu se vor integra in colectiv si vor prefera sa stea retrasi.

Drapel gigant in fata Palatului Parlamentului, cu ocazia Zilei Europei... Pozeaza tragedii cu "Happy End" !...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x