Antena Căutare

Horoscopul zilei! În acest weekend ar fi bine să lăsaţi deoparte grijile, iar Bebecilor, voi trebuie să fiți atenți la cheltuieli!

Berbecii trebuie să fie atenţi la cheltuieli astăzi. Sunt distraţi şi au tendinţa de a începe diverse treburi, pe care nu mai ajung să le termine.

Berbecii trebuie să fie atenţi la cheltuieli astăzi. Sunt distraţi şi au tendinţa de a începe diverse treburi, pe care nu mai ajung să le termine.

Taurii spun "prezent" astăzi în activităţile familiale. De dimineaţă nu vor fi tocmai în cea mai bună stare, însă pe parcursul zilei vor lua iniţiative importante.

Pentru Gemeni, ziua de astăzi începe cu foarte mult entuziasm. În familie vor avea parte de o atmosferă plăcută ceea ce le va da o stare de bine.

Ar fi bine să fiţi foarte calmi azi, Racilor. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt cam tensionate, iar la muncă veţi avea parte de foarte multe provocări.

Leii sunt sfătuiţi să încerce să îşi arate sentimentele faţă de persoana iubită. Altfel riscă să o piardă şi, cu siguranţă, nu îşi doresc asta.

Două minţi gândesc mai bine decât una, dragi Fecioare, aşa că nu refuzaţi ajutorul unui apropiat sau al unui partener de afaceri. Cu puţin noroc, succesul este garantat!

Balanţele plătesc o sumă de bani pentru o datorie pe care o aveau de ceva timp. În plan sentimental este posibil să relege o iubire din trecut.

Totul merge ca pe roate pentru voi azi, Scorpionilor. Vă rezolvaţi foarte repede treaba, iar după-amiaza o veţi petrece în compania prietenilor.

Săgetatorii îmbină astăzi utilul cu plăcutul. Vor pleca într-o călătorie de afaceri unde îşi vor întâlni sufletul pereche.

Capricornii vor avea parte de o promovare la locul de muncă. Asta le aduce multă admiraţie din partea celor dragi.

Vărsătorii sunt în căutare de ceva nou astăzi, însă nici ei nu ştiu exact ce îşi doresc. Spiritul lor aventurier este la cote maxime azi.

Pentru Peşti, este o zi perfectă pentru investiţii care le vor aduce multe beneficii. Astrele le recomandă totuşi să se şi relaxeze: să citească o carte sau să facă puţină mişcare.

Alexis Ren, noua senzaţie a Internetului! Surorile Kardashian au concurenţă serioasă! E o adevărată bombă sexy!... „Altă întrebare, altă întrebare!" Replica ministrului Justiției, Florin Iordache, le-a dat idei internauților. MEME...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x