Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești bufnița din imagine? Unde se ascunde păsărea, de fapt

Un bărbat se plimba prin pădure atunci când a observat o bufniță de mari dimensiuni. Omul a fotografiat pasărea și, în scurt timp, poza s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Crezi că poți găsi bufnița ascunsă în fotografie?

imagine cu o bufnita intr-o padure Galerie
Imaginea cu bufnița din pădure s-a transformat într-o iluzie optică de senzație | sursa foto: Profimedia

Un bărbat specializat în marketing și management a decis într-o zi să se plimbe printr-o pădure din apropierea casei sale. La un moment dat, acesta a observat că într-unul dintre copaci s-a așezat o bufniță de mari dimensiuni.

Și fiindcă nu în fiecare zi poți vedea o asemenea vietate, acesta a fotografiat totul și poza s-a transformat imediat într-o iluzie optică de senzație.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este bufnița din imagine

Rob Borovsky în vârstă de 54 de ani din Alberta (Canada) a decis să profite de vremea frumoasă de afară pentru a face o plimbare prin Rocky Mountains (Munții Stâncoși) din Alberta (Canada). La un moment dat, ochii săi ageri au observat o bufniță cum s-a așezat pe unul dintre copaci. Maiestuoasă, pasărea l-a privit pe bărbat și a rămas nemișcată o vreme.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești cele două bufnițe din imagine? Unde se ascund păsările, de fapt

Încântat de ceea ce vede, omul a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a încercat să surprindă pasărea, în toată splendoarea ei.

Poza a fost una extrem de reușită și, foarte mândru de rezultat, acesta a decis să o publice pe internet. Nu mică i-a fost însă surpriza atunci când a descoperit că imaginea s-a transformat într-o adevărată iluzie optică.

Citește și: Fotografia iluzie-optică cu Rocsana Marcu în care pare fără haine. Fanii au crezut că nu văd bine

Oameni din întreaga lume au încercat să descopere unde se ascunde bufnița din imagine, dar puțini au fost cei care au și reușit să facă acest lucru, mai ales într-un timp extrem de scurt. Pasărea are penajul alb cu gri și cu negru, lucru ce o face să se camufleze atât de ușor pe scoarța copacilor din pădure. Totuși, cei care dau dovadă de răbdare și de o privire ageră o vor descoperi.

Citește și: O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția și dând naștere astfel așa-numitelor iluzii optice.

Urmărește atent imagineaa de mai sus și încearcă să descoperi unde se află bufnița, de fapt. Poți afla răspunsul în galeria foto de mai sus.

O femeie a renunțat complet la hârtia igienică și a dezvăluit care este motivul și ce folosește în schimb. Ce a dezvălui... Femeia și-a dizolvat acidul din buze, dar când a văzut-o, iubitul ei nu a mai recunoscut-o. Ce s-a întâmplat și cum arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x