Imaginea care a devenit virală și a isterizat internetul. Nimeni nu găsește explicația. 6 fete si doar 5 perechi de picioare? Detaliul care nu a fost observat

O imagine publicata pe Reddit a devenit virală, după ce a pornit isteria pe internet. În fotografie apar sase femei si doar cinci perechi de picioare.

O imagine publicata pe Reddit a devenit virală, după ce a pornit isteria pe internet. În fotografie apar sase femei si doar cinci perechi de picioare.

Deși, la prima vedere, totul pare în regulă, dacă arunci o privire mai atentă, vei observa că una dintre fete nu are... picioare.

Putini au fost cei care și-au dat seama ce se întâmplă, de fapt, în imaginea cu pricina. Editorii de la Business Insider au găsit soluția. Au schimbat contrastul fotografiei si i-au marit luminozitatea, iar rezultatul a fost cel corect.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri