Antena Căutare

Imaginea care îți rupe sufletul! O fetiță de culoare, lăsată să mănânce singură, la masă, într-o grădiniță. Niciun copil nu s-a așezat lângă ea

Încă o imagine care atestă nedreptatea din această lume în care trăim...  Fotografia dureroasă circulă, de câteva zile, pe internet. Rasismul, în prim-plan. O fetiţă de culoare este tratată umilitor de ceilalţi colegi.

Încă o imagine care atestă nedreptatea din această lume în care trăim... Fotografia dureroasă circulă, de câteva zile, pe internet. Rasismul, în prim-plan. O fetiţă de culoare este tratată umilitor de ceilalţi colegi.

Se pare că imaginea ar fi fost surprinsă într-o grădiniţă, însă nu se ştie exact locul. Cert este ca un copil este respins de ceilalţi din cauza culorii pielii. Fetiţa manaca singura la masă, în timp ce colegii ei stau toţi strânşi la un loc, râd şi glumesc, în timp ce îşi savurează hrana.

Iar revolta a răsărit şi printre românii care au văzut fotografia, fiind extrem de revolatati. O mămică nu s-a putut abţine: "Ce părere aveți despre această imagine? Vă învățați copiiI, dragi mămici, să ofere? Aici se vede clar neglijența în grădiniţă și rasismul".

O femeie a cheltuit o avere ca să devină o păpușă Barbie! Cum arată acum... ”Tată, iartă-le lor, că nu ştiu ce fac!” I-au pus antene în coroana celui mai înalt Iisus Hristos din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x