Antena Căutare

Internetul chiar face minuni! Şi-a pus poza în locurile în care şi-ar fi dorit să ajungă şi apoi a avut parte de surpriza vieţii ei

O femeie din Kenya a devenit cunoscută pe Facebook după ce şi-a pus fotografia în Photoshop prin toate locurile pe care şi-ar fi dorit să le vadă.

O femeie din Kenya a devenit cunoscută pe Facebook după ce şi-a pus fotografia în Photoshop prin toate locurile pe care şi-ar fi dorit să le vadă.

Sevelyn Gat nu şi-ar fi putut permite niciodată să viziteze Asia, aşa că a lucrat în Photoshop câteva imagini din locurile ei preferate.

"Excursia" ei a început la aeroport, în faţa avionului cu destinaţia China. Ea a "vizitat" toate locurile importante, ba chiar s-a "fotografiat" cu un grup de "prieteni".

Din cauză că nu se pricepea foarte bine la Photoshop, fotografiile au făcut înconjurul internetului foarte repede. Chiar dacă intenţia a fost să se glumească pe seama ideii ei, un om de afaceri din Nairobi a hotărât să-i îndeplinească visul, şi i-a oferit o excursie în China. Acum, femeia are şansa de a vedea cu proprii ochi ceea ce şi-a dorit o viaţă întreagă.

"Dacă eşti serioasă şi chiar îţi doreşti asta, am veşti bune pentru tine. Ia-ţi paşaportul şi pregăteşte-te pentru că visul tău va deveni realitate.", i-a spus omul de afaceri. Care a completat: "Pentru cei care mai au astfel de idei, vă rog să nu vă mai photoshopaţi că nu funcţionează a doua oară".

"Astăzi l-am cunoscut Sam Gichuru la Nailab pentru a-i da toate detaliile. Mi-am luat certificatul de naştere şi acum am aplicat pentru paşaport. Am primit un post de internship ca şi project manager. Vă promit că nu vă voi dezamăgi!", a scris Seve pe internet.

Povestea primei miliardare în dolari din Vietnam. La 21 de ani, făcea comerţ cu faxuri şi latex. La 46, a avut altă idee... Nu s-a mai tuns de 12 ani, iar părul ei arată fabulos! Are un singur secret!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x