Antena Căutare

Iris Jones are 82 de ani și iubește un bărbat care are doar 36. Cum arată Mohamed Ibriham, tânărul soț care i-ar putea fi nepot

Iris Jones are 82 de ani și trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale. Pensionara iubește nebunește un bărbat cu 46 de ani mai tânăr decât ea. Iată cum arată soțul său de 36 de ani și cum decurge relația cu Mohamed Ibriham.

colaj de imagini cu iris jones imbracata intr-o camasa portocalie Galerie
Iris Jones are 82 de ani și trăiește cea mai bună perioadă a vieții sale. Pensionara iubește nebunește un bărbat cu 46 de ani mai tânăr decât ea. Iată cum arată soțul său de 36 de ani și cum decurge relația cu Mohamed Ibriham | Profimediaimages.ro

Iris Jones și Mohamed Ibriham s-au căsătorit în urmă cu un an, însă au o relație la distanță. Bărbatul nu a primit o viză de la Home Office, astfel că cei doi sunt despărțiți de o 5.864 de mile.

Chiar înainte de prima lor aniversare, Iris spunea: ”Durerea inimii este de necrezut. Tot ce vorbim acum are legătură cu ce se va întâmpla când ne vom întâlni. Avocatul meu spune că trebuie să fiu pozitivă.

Sper doar să fie o veste bună. Îmi este atât de dor de Mohamed, îl vreau cu mine în Marea Britanie. Dacă nu ar obține viza, m-aș simți ca la sfârșitul lumii. Este ca și cum ar fi mort, dar nu este mort, doar dispărut.”

Citește și: Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el

Și lui Mohamed îi este dor de către soția sa. ”Mi-e atât de dor de Iris a mea”, a zis el, conform The Sun.

Când ar putea obține Mohamed Ibriham viza

Decizia privind viza lui Mohamed ar trebui luată la începutul lunii noiembrie, după ce a fost solicitată în luna august. Iris crede că autoritățile îi vor ajuta să fie împreună.

Citește și: Femeia care mânâncă pereții casei în care locuiește. De ce face asta și ce spun medicii despre dependența ei

”Tot ce vor autoritățile sunt dovezile unei relații și avem o mulțime. Vor dovada că are și el unde să stea și asta e în regulă, dețin propria casă. De asemenea, sunt interesați ca el să cunoască bine limba engleză. A trecut testul obligatoriu. Le pasă și de finanțe. Se pare că trebuie să ai 64.000 de lire sterline pentru ca cineva din Orientul Îndepărat să obțină viza de soț. Nu am asta, dar ar putea fi puțin diferit pentru că sunt pensionar”, a mai spus Iris.

Ea crede că mutarea lui Mohamed în Marea Britanie ar fi bună pentru economie: „Ar putea lucra la centrala electrică Hinkley Point – este un inginer calificat”.

Citește și: Madison Collier credea că va avea doar un copil, dar a născut patru deodată: "O să fie o călătorie palpitantă". Reacția tatălui

Iris Jones, dezvăluiri despre relația cu soțul mai tânăr

În urmă cu ceva timp, Iris Jones a lăsat telespectatorii cu gura căscată când a mărturisit că, în ianuarie anul trecut, a folosit un tub întreg de lubrifiant atunci când a avut prima dată relații intime cu Mohamed.

„Comprimatele pe care le iau îmi fac pielea teribil de subțire. Așa că putem avea relații doar întinși, cu el deasupra mea. În caz contrar, este foarte dureros și voi face vânătăi.”, zicea pensionara.

Femeia care mânâncă pereții casei în care locuiește. De ce face asta și ce spun medicii despre dependența ei... Cum arată Britni Church, femeia care are 12 copii la vârsta de 31 de ani. Prima dată a rămas însărcinată la doar 16 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x