Antena Căutare

Îți mai amintești de ”PASIUNI”? Uite cum arată acum VRĂJITOAREA TABITHA, ”mama” păpușii Timmy ! Transformare șocantă!

Cine nu s-a uitat oare la serialul ”Pasiuni”, o producţie americană difuzatăă la începutul anilor 2000 şi  în România? Difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00, serialul a avut mlioane de fani în întreaga lume, printre care și în România. 

Cine nu s-a uitat oare la serialul ”Pasiuni”, o producţie americană difuzatăă la începutul anilor 2000 şi în România? Difuzat de luni până vineri, de la ora 19.00, serialul a avut mlioane de fani în întreaga lume, printre care și în România.

Poate cel mai atipic personaj al serialului afost păpușa vie Timmy, cu toții ne-am amuzat de secvențele în care simpaticul roșcat se temea că va fi atacat de pisica Fluffy sau momentele în care visa la dragostea sa, Charity Standish. Însă probabil sunt mulţi care au îndrăgit-o Vrăjitoarea Tabitha, ”mama” lui Timmy, o bătrână cu părul blond și cârlionțat care făcea toate relele din lume, cu o singură excepție: își iubea la nebunie păpușa, ca pe propriul copil. De altfel, acesta este și motivul pentru care vrăjitoarea era un personaj destul de îndrăgit.În plus, ea avea nu mai puțin de 300 de ani... în film.

Actriţa Juliet Mills, cea care i-a dat viaţă Tabithei, are 75 de ani astăzi, ea fiind născută în 1941. Anii nu au iertat-o, a îmbătrânit vizibil, dar frumos. Copiii ei, Melissa și Sean, au moștenit-o și sunt actori. De altfel, actrița face parte dintr-o familie în care frumusețea și dragoastea pentru teatru și film s-au moștenit din generație în generație. ”Tabitha” iese la evenimente mondene, se ține bine, are o sănătate de fier și este o bătrânică simpatică.

Poate nu știai! Acesta este motivul pentru care CAPSELE BLUGILOR FORMEAZĂ UN TRIUNGHI. Cei mai mulți oameni au crezut că... Cele mai reușite și frumoase combinații de zodii! Racilor, voi faceți „casă perfectă” cu Peștii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x