Bărbații au înnebunit când au văzut-o pe Kathy! Au crezut că e tânără, dar vârsta reală a femeii i-a uluit : „Am vrut să mă reinventez”

Una dintre cele mai cunoscute publicații internaționale a surprins publicul cu ultimul fotomodel ales. Totuși, oamenii au trăit o surpriză uriașă atunci când au descoperit câți ani are, de fapt, blonda sexy de pe copertă!

Fotomodelul Kathy Jacobs i-a uluit pe toți cu vârsta ei

Se spune că frumusețea nu are vârstă și că poți păcăli bătrânețea, dacă ai grijă de corpul tău. Cam asta a făcut și Kathy Jacobs, care a reușit să spargă orice tipar și să devină protagonista unui pictorial de senzație în celebra publicație Sports Illustrated.

FOTOMODELUL KATHY JACOBS FACE SENZAȚIE PE INTERNET

Îmbrăcată într-un superb bikini, Kathy Jacobs din statul american California a făcut senzație! Trup zvelt și forme de invidiat, un zâmbet cuceritor și multă grație, cam așa s-ar putea descrie pe scurt fotomodelul ales de publicație.

citește și: Anamaria Prodan e bombă sexy! Cum arăta impresara înainte de a avea un look de fotomodel! | Foto

Totuși, marea surpriză abia apoi a urmat, atunci când toți au aflat care este adevărata vârstă a femeii care a pozat.

Oricât de greu ar părea de crezut, protagonista pictorialului are 56 de ani! Fotomodel încă idn tinerețe, aceasta s-a căsătorit, a făcut un copil și apoi a încercat să își deschidă propria afacere cu produse cosmetice.

citește și: Transformarea uluitoare prin care a trecut Ozana Barabancea. De la 128 de kilograme a ajuns să aibă corp de fotomodel

Acum, la 56 de ani, Kathy Jacobs a decis să se reinventeze și să arate tuturor că vârsta este doar un număr!

Chiar dacă are doar 1,6 metri înălțime și a concurat cu tinere ce ar fi putut să îi fie fiice, americanca a câștigat concursul și astfel a ajuns să pozeze pentru celebra publicație.

Urmărește clipul video de mai sus ca să descoperi detalii inedite despre femeia care a devenit iar un fotomodel extrem de apreciat, în ciuda vârstei.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri