Antena Căutare

La mulți ani, Dr. Quinn! Cum arată ”doctorița” iubită de milioane de români la 65 de ani

Actrița Jane Seymour, cunoscută publicului larg datorită rolului Dr.Quinn din serialul cu același nume, a împlinit astăzi 65 de ani.

La mulți ani, Dr. Quinn! Cum arată ”doctorița” iubită de milioane de români la 65 de ani
Dr. Quinn | the-toast.net

Actrița Jane Seymour, cunoscută publicului larg datorită rolului Dr. Quinn din serialul cu același nume, a împlinit astăzi 65 de ani.

Jane Seymour a interpretat acest rol de-a lungul a 149 de episoade, din 1993 până în 1998. Frumoasa actriță a jucat, în 1973, rolul Solitaire în franciza James Bond, filmul Live and Let Die.
În afara profesiei de actriță, Jane Seymour, pe numele sau adevărat Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg, s-a remarcat și ca scriitoare, dar lucrând și ca model. A fost imaginea casei de modă Country Casuals. Are în palmares un premiu Emmy, două Globuri de Aur, o stea pe Hollywood Walk Of Fame, dar și alte distincții primite de-a lungul timpului.
Dovada că frumusețea nu are vârstă
În plan personal, Jane pare că este încă în căutarea bărbatului ideal. A fost căsătorită de patru ori, acum fiind parteneră actorului James Keach cu care are doi copii. Actrița mai are doi copii de la cel de-al treilea soț, David Flynn.
Cu ce se curătă canapelele din piele? Soluțiile pe care orice gospodină le are în casă... IMAGINEA ZILEI. Înainte de Sfântul Valentin, o instituție publică încinge imaginația româncelor! Fotografia cu mii de Li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x