Antena Căutare

Le stă scris în gene să întârzie! Ce secret ascund persoanele care nu reușesc niciodată să ajungă la timp la serviciu!

Cu siguranță ai observat că există și oameni care efectiv nu pot ajunge la timp la serviciu. Și se pare că există șși o explicație logică pentru acest fenomen.

Le stă scris în gene să întârzie! Ce secret ascund persoanele care nu reușesc niciodată să ajungă la timp la serviciu! Galerie
Tu știai asta?

Cu siguranță ai observat că există și oameni care efectiv nu pot ajunge la timp la serviciu. Și se pare că există șși o explicație logică pentru acest fenomen.

Un specialist a studiat atent acest subiect și a ajuns la concluzia că există o explicație logică.

Tim Urban este de părere că cei care au obiceiul de a întârzia mai mereu duc lipsă de o viziune rațională asupra noțiunii de timp.

Aceste persoane subapreciază, de fapt, numărul de minute de care au nevoie pentru a se pregăti atunci când trebuie să ajungă la întâlnire sau la serviciu.

Mesajul viral scris de un român. Nimeni nu i-a mai blocat căile de acces când a citit ce scria pe hârtie!

De asemenea, tot ei sunt cei care cred că timpul este un fleac pentru ei, căci pot face totul mult mai repede decât în realitate.

Totuși, specialistul spune că acest tip de oameni pot adesea întârzia fiindcă pun mare accent pe imagine. Așa că, data viitoare când cineva întârzie la o întâlnire, gândește-te că poate efectiv și-a dat silința să arate cât mai bine în fața ta și asta l-a făcut să piardă noțiunea timpului.

Cele mai reușite și frumoase combinații de zodii! Racilor, voi faceți „casă perfectă” cu Peștii!... Tatuajul ce a bulversat internetul! Nu este deloc ceea ce pare! Crezi că ghicești secretul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x