Căutare Live

Zona unde a copilărit Arsenie Boca, destinaţie importantă de pelerinaj! Ce se va întâmpla cu locul

O biserica unicat se va construi pe locul unde s-a născut şi a copilărit Părintele Arsenie Boca. Lacaşul de cult va fi săpat în pământ, în coasta unui deal.

O biserica unicat se va construi pe locul unde s-a născut şi a copilărit Părintele Arsenie Boca. Lacaşul de cult va fi săpat în pământ, în coasta unui deal, scrie antenastars.ro

Tot acolo se vor ridica şi un centru recreaţional şi o tabără pentru copii. Initiaţiva aparţine unui om de afaceri din Timişoara. Terenul a fost cumparat de către o asociaţie ce poarta chiar numele locului, şi anume Dealul Bujoara.

Părintele Arsenie Boca s-a născut și a copilărit până la 12 ani pe dealul Bujoara, din comuna Vata. Este un loc încântător, dar destul de izolat. Doar un drum forestier duce acolo și, cel mai adesea, pelerinii ajung pe jos până la aproape o mie de metri altitudine. Acolo a fost căsuța unde s-a născut Zian, așa cum l-au botezat părinții.

Vechea căsuță nu mai există acum, ci doar una care a aparținut mătușii lui Arsenie Boca. Mobilierul vechi se mai păstrează, chiar și patul unde dormea cel ce avea să devină Sfântul Ardealului.

Vezi imagini din locul unde a copilărit Arsenie Boca AICI!

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri