Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Lucrurile pe care bărbații le urăsc în pat în funcție de zodie! Racii nu se dau în vânt după perversităţi ca-n "50 de Umbre ale lui Gray"

Iată care sunt lucrurile pe care bărbații nu le suportă în pat în funcție de semnul lor zodiacal:

Iată care sunt lucrurile pe care bărbații nu le suportă în pat în funcție de semnul lor zodiacal:

1. Taur

Taurii nu sunt complicați când vine vorba de partea intimă și nu țin prea mult la fantezii, jocuri de rol sau vorbe murdare. Pentru ei contează să te așezi într-o poziție confortabilă și să îi lași să te mângâie îndelung.

2. Gemeni

Gemenii sunt niște adevărați Don Juani și sunt ușor imaturi, dorindu-și mereu noi cuceriri. În ipostaze intime pot să fie atât spectatori, cât și participanți. Ei vor să-și studieze partenerele, așa că nu sunt adepții sexului sub pătură sau cu lumina stinsă.

3. Rac

Racii nu se dau în vânt după lucrurile vulgare, perverse și nu sunt pasionați de aventuri. Nu suportă bine critica, așa că poate ar fi mai bine să nu îi spui prea brutal dacă au fost lucruri pe care le-a făcut și care nu ți-au plăcut.

4. Leu

Leii sunt gata oricând de o partidă de amor și nu au nevoie de pregătiri, fiind convinși că tot ceea ce fac este perfect. Leilor nu le plac femeile timide în pat, dar preferă pozițiile în care sunt ei în control.

5. Fecioară

Pentru nativii acestei zodii, viața este frumoasă și fără relații intime. Nu este vorba neapărat despre faptul că sunt plictisitori, dar pun accentul pe intelect. Nu le plac partidele de amor foarte lungi și preferă femeile delicate, dar curajoase.

6. Balanță

Nativii Balanță preferă amorul pe lumină difuză și nu ar accepta un comportament agresiv sau vulgar din partea unei femei. Sunt gata să urmeze „instrucțiunile” partenerei.

7. Scorpion

Scorpionii nu sunt obsedați de relațiile intime, dar această acțiune îi fascinează. Le place să experimenteze, iar combinația perfectă pentru ei este durere + plăcere. Nu ar vrea să aibă relații intime cu o femeie cuminte și închistată.

8. Săgetător

Săgetătorii sunt bărbați romantici, atrași de femeile foarte frumoase, dar nu sunt aproape niciodată pregătiți pentru relații serioase. O experiență de o noapte cu ei nu e niciodată plictisitoare, deoarece le place să încerce mereu poziții noi – numai nu-i pomeni când sunteți în pat de căsătorie sau un viitor împreună.

9. Capricorn

Capricornii nu sunt impulsivi, iar la ei chiar și pasiunea este calculată. Sunt persoane comode, care preferă amorul în locuri sigure, lipsite de pericole. Uneori sunt lipsiți de elan și inițiativă, iar lucrul care le displace în pat este entuziasmul tău exagerat.

10. Vărsător

La prima vedere, Vărsătorilor nu le place să facă dragoste dar, de fapt, ei adoră acest lucru. Adoră și preludiul, pe care îl prelungesc uneori prea mult. Ei sunt mereu gata să experimenteze și nu le displac perversiunile sau tehnicile sado-maso și exhibiționismul. Nu le place nici dacă adormi sau îți pierzi interesul în timpul preludiului.

11. Pești

Nativii Pești au o imaginație sexuală bogată, iar o noapte cu ei este o experiență plină de surprize. Nu fac dragoste dacă nu iubesc, sunt foarte tandri, iar preludiul este foarte important și pentru ei. Nu le place dacă nu le mângâi picioarele și tălpile, zonele lor erogene.

12. Berbec

Dacă vrei să petreci o noapte cu un Berbec, trebuie să fii pregătită să experimentezi poziții noi și să fii dispusă să îi asculți indicațiile, altfel nu ai ce căuta în patul său.

Sursă: ea.md

Recomandari