Antena Căutare

Mos Craciunii, Craciunitele si magicienii castiga intr-o singura luna, cat altii in jumatate de an

Sunt cei mai ocupati oameni din Romania, iar in apropierea Craciunului au un program infernal. Lucreaza din zori si pana tarziu in noapte. Mos Craciunii, Craciunitele si magicienii castiga insa intr-o singura luna, cat altii in jumatate de an. Mai greu este pentru stripperi care nu prea gasesc clienti in aceasta perioada a anului.

Robert este magician de noua ani si nu regreta deloc alegerea facuta. Magia il ajuta sa traiasca, la propriu. Pentru o reprezentatie de o ora, in functie de numarul de spectatori, tariful poate fi chiar si de 5.000 de euro. De sarbatori abia mai respira. Are deja agenda plina.

Rares si Mariana sunt animatori la petreceri pentru copii. Mos Craciun si Craciunita lui. Rares intra cu usurinta in pielea lui Mosului pentru ca a terminat facultatea de Teatru.
Luna asta are spectacole la fiecare doua zile. Primeste, dupa fiecare petrecere, 40% din incasari. Asta inseamna in jur de 60 de lei, pe ora.

Mariana, Craciunita, e si cea care stabileste regulile jocului. Dupa ce a lucrat la diferite firme, timp de cinci ani, in urma cu trei luni s-a decis sa-si deschida propria afacere.

Nici DJ-ii nu o duc rau: castiga pana la 300 de euro la un singur eveniment.

Nu toata lumea castiga bine. Stripperii, spre exemplu, se plang ca finalul de an nu e chiar groza: romanii prefera petrecerile conservatoare, traditionale. Muschii bine lucrati n-au nicio sansa in fata Mosului, asa ca asteapta luna martie.

Seara de poveste: Mos Nicolae este, undeva, pe drum. Va aduce dulciuri si jucarii copiilor cuminti... Trei milioane de luminite de sarbatoare s-au aprins in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x