Antena Căutare

Nou-născut îmbăiat într-o găleată. Era atât de mare, încât medicii nu au găsit altă variantă. Aproape 6 kilograme, la nici o zi după naștere

"Nu avea nici măcar o zi, în această fotografie, însă au fost nevoiţi să îi facă baie într-o găleată pentru că era prea mare. Era îmbrăcat cu hainele pentru 3 - 6 luni". Proaspăta mămica este mândră nevoie de mare de al ei Brutus Maximus.

"Nu avea nici măcar o zi, în această fotografie, însă au fost nevoiţi să îi facă baie într-o găleată pentru că era prea mare. Era îmbrăcat cu hainele pentru 3 - 6 luni". Proaspăta mămica este mândră nevoie de mare de al ei Brutus Maximus.

Copilul a venit pe lume în 2011, în luna septembrie, şi cântărea aproape șase kilograme. A fost cel mai greu nou-născut din ultimii cinci ani, potrivit metro.co.uk.

Mai multe femei care au adus pe lume prunci de "dimensiuni neobişnuite", au împărtăşit cu celelate mămici, pe internet, fotografii cu "micuții" lor, însoţite de cuvântul MEN (bărbaţi)

Printre acestea se număra doua mămici fericite, ai căror bebeluşi cântăreau aproape 5 kilograme fiecare.

Femeia din imagine și-a făcut acest selfie, după care a murit! Prietenii au rămas șocați când imaginea a apărut pe Faceb... O familie de musulmani bosniaci care a ascuns una evreiască în Holocaust a fost salvată de aceasta din genocidul din Bos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x