Antena Căutare

„Nu erai ceea ce îmi imaginasem și îți promit că voi face ASTA”! Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a unei femei către MAMA VITREGĂ a FIICEI sale!

Recent, o femeie a scris o scrisoare emoționantă adresată celei care va fi mama vitregă a fiicei sale. Cuvintele femeii sunt de-a dreptul uimitoare și au stârnit numeroase reacții în întreaga lume.

Recent, o femeie a scris o scrisoare emoționantă adresată celei care va fi mama vitregă a fiicei sale. Cuvintele femeii sunt de-a dreptul uimitoare și au stârnit numeroase reacții în întreaga lume.

Candice Curry a făcut o declarație surprinzătoare. Puține femei ar fi avut un astfel de curaj.

„Nu te-am vrut niciodată aici. Nu ai fost niciodată parte din planul nostru. În visele despre familia mea nu te-am inclus niciodată, căci nu am vrut un ajutor atunci când a fost vorba despre creșterea copilului meu. Mă îndoiesc că planificasei să devii mama unui copil pe care nu l-ai născut tu.

Când te-am cunoscut prima dată recunosc că nu erai ceea ce îmi imaginasem, motiv pentru care am fost puțin geloasă. Trebuia să găsesc o ființă hidoasă, îți amintești? Dar nu erai așa, erai șocant de frumoasă. Trebuia să ai rolul unei scorpii, exact ca în poveștile cu mame vitrege. Dar nu erai așa, căci am găsit o femeie tânără și dulce.

Mi-ai acceptat fiica de la început și ai iubit-o necondiționat, la fel ca pe tatăl ei. Acest lucru este un adevărat cadou pentru noi toți. Ai inclus-o pe fiica mea în tot ceea ce făceai și ai făcut-o să se simtă iubită. Ai pus relația cu ea mai presus de relația cu tatăl ei, iar asta face doar o femeie curajoasă.

Promit că nu îți voi contesta niciodată autoritatea asupra fiicei „noastre” și nu voi face nimic din ceea ce ar putea să te facă să te simți ca și când nu ar fi și fiica ta.”

Scrisoarea emoționantă a femeii a stârnit numeroase reacții peste tot în lume și a devenit virală.

La 17 ani, e mai bogat decât mii de oameni! Cum a câştigat un puşti 72 de MILIOANE de DOLARI, în pauzele de masă... România se va CUTREMURA! PROFEȚIA acestui SFÂNT PĂRINTE este ÎNFIORĂTOARE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x