Antena Căutare

Nu trebuie să faci ASTA, după ce bei bere. Ai putea să îţi rişti viaţa!

Deoarece este diuretic, alcoolul duce la deshidratare și interferează cu capacitatea corpului de a-și regla temperatura. Dilatează vasele de sânge, combinația dintre alcool și căldură putând duce la deces. 

Deoarece este diuretic, alcoolul duce la deshidratare și interferează cu capacitatea corpului de a-și regla temperatura. Dilatează vasele de sânge, combinația dintre alcool și căldură putând duce la deces.

Persoanele care consumă alcool, în zilele călduroase, și care aleg să se răcorească cu o baie rece riscă să-și piardă viața.

Statisticile arată că alcoolul este responsabil pentru 50% dintre decesele prin înec, la adolescenți și adulți. Alcoolul alterează văzul, vorbirea, viteza de reacție și echilibrul.

Există trei etape în care problemele se manifestă: mai întâi apar crampe cauzate de pierderea sodiului din cauza transpirației. A doua etapă este reprezentată de epuizarea cauzată de deshidratare. Infarctul de la caniculă, a treia și cea mai periculoasă etapă, poate duce la șoc, cedarea organelor și deces.

Fă-ţi testul CUBULUI şi află cine eşti cu adevărat! Trebuie să îl încerci... Gollum din Stăpânul Inelelor chiar există?! A fost descoperit în Malaezia. Povestea lui te va întrista cumplit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x